What to wear? #6

What to wear? #6

Het is weer tijd voor een ‘What to wear?’ artikel, aangezien de laatste alweer een tijdje online kwam. Het samenstellen van outfits vind ik erg leuk, daarom heb ik hieronder weer een paar leuke combinatie voor jullie gemaakt. Ik heb ervoor gekozen om drie verschillende soorten outfits samen te stellen, een festival outfit, een klassieke outfit en een stoere outfit. 

Outfit 1

De eerste outfit is een outfit die ik zo zou kunnen aantrekken wanneer ik een festival ga bezoeken. Lekker stoer. Blote benen, stoere laarzen eronder en een hippe clutch. Om de outfit compleet te maken heb ik nog gekozen voor een statement ketting. Deze outfit vind ik persoonlijk erg leuk!

Outfit 2

De tweede outfit is totaal iets anders als de eerste. Deze outfit is klassiek en vrouwelijk. Door een simpel jurkje te combineren met een blazer en paar mooie pumps ziet het er niet alleen vrouwelijk uit, maar ook nog eens feestelijk. Om deze outfit compleet te maken, heb ik ervoor gekozen om nog een simpele kettingen erbij te dragen. Zo is de outfit helemaal af. 

Outfit 3
De derde en laatste outfit is een lekkere comfortabele outfit. Zo’n outfit is ook leuk voor een keertje. Persoonlijk heb ik echt niet altijd zin om op hakken te lopen, jurkjes te dragen en chique uit te zien. Ik vind het heerlijk om af en toe ook een comfortabele outfit te dragen. Daarbij lopen sneakers nu eenmaal lekkerder dan pumps. 😉  

Welke outfit is jullie favoriet?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram.

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

14 comments

  1. Rosanne van Dieren says:

    Nummer 1 vind ik helemaal geweldig! Onwijs leuk gecombineerd zo. liefs x

Comments are closed.