Primark | Life is a festival!

Primark | Life is a festival!

Het festivalseizoen is weer begonnen. Komende zaterdag ga ik naar mijn eerste festival van dit seizoen. Ik ben altijd blij wanneer het festivalseizoen weer begint, omdat ik een trouwe bezoeker ben van festivals, het dan bijna vakantie én het de zomer in aantocht is. Allemaal dingen waar ik naar uit kijk. 
Wanneer ik een festival bezoek, vind ik het belangrijk om ook een festival proof outfit te dragen. Gelukkig helpt de Primark hierbij. Ze hebben een leuke festival kledinglijn ontworpen. Nieuwsgierig? Kijk dan snel verder!

Primark heeft voor deze zomer een festivalcollectie ontwikkeld met veel bohemian grunge en hippie-achtige invloeden. Van clashing prints en DIY denim items voor crowdsurfers tot heerlijk golvende midi jurkjes en zijden kimono jasjes voor all-night-ravers.
Stijlvolle maxi-jurken, bohemian sandaaltjes en bewerkte bucket bags mogen natuurlijk ook niet ontbreken tijdens het leukste seizoen van het jaar. Hippe hoedjes en zonnebrillen tegen de brandende zon en stoere gesp laarsjes om lekker op te dansen maken je festival outfit helemaal compleet.

Welk item is jullie favoriet? 

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

11 comments

  1. Judith || AOWOB.NL says:

    Supercolectie weer! Misschien tijdens mn excursie in Rdam toch even snel langsgaan! XO

  2. Rosanne van Dieren says:

    Er zitten echt een paar leuke dingen tussen. Ik krijg er zo'n vrolijk gevoel van hihi. liefs x

Comments are closed.