What to wear? | Summer Outfits

What to wear? | Summer Outfits

Het is zomer in Nederland – hoewel het weer nog niet echt mee werkt – heb ik wel een aantal leuke zomerse outfits samengesteld. Het samenstellen van zomerse outfits vind ik soms nog best lastig, want het is al snel een korte broek met een top of een jurkje. Toch wil ik altijd proberen om er wat extra’s aan toe te voegen, zodat je ook met de basic zomer outfit er hip en trendy uitziet.
Dit kun je ‘makkelijk’ doen door het dragen van een aantal zomerse accessoires, denk aan een bloemetjes haarband, zomerse oorbellen, een hippe statement of een paar leuke sandalen. 

Summer Musthaves
Zelf ben ik een grote voorstander van mooie statement sieraden, die kunnen gemakkelijk je outfit opvrolijken én ervoor zorgen dat het wat chiquer eruit ziet. Ook vind ik felgekleurde nagels heel tof voor de zomer. 
Een trend ide op dit moment gaande is is de maxi dress en de maxi rok. Zelf vond ik het eerst niet zo mooi, maar nadat ik er toch eentje heb aangeschaft ben ik om. Ze zitten beide heerlijk en het is echt lekker luchtig en niet zo warm als je verwacht. Ik ben nog op zoek naar een tweede mooie maxi rok, simpelweg omdat ze zo mooi en vrouwelijk zijn, makkelijk te combineren zijn en heerlijk zitten. 

Wat zijn jou ultieme zomer musthaves?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram.

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

12 comments

 1. Manon says:

  Oh die ketting is inderdaad erg leuk, ik heb nog veel te weinig statement kettingen maar ik ben ook zo iemand die snel vergeet een ketting aan te doen, ga ik eens verandering in brengen want er zijn zoveel mooie exemplaren!

 2. Rebecca says:

  Leuke spulletjes! Zelf vind ik de wat langere rokken een musthave. Vooral omdat ik niet echt mooie benen heb en dus liever voor wat langer ga hihi

 3. Irma says:

  Leuke items heb je uitgezocht. Ik vind vooral de sandaaltjes en het broekje/rokje (?) met de ruitjes er op erg leuk!

 4. Anne says:

  I love summer en deze outfits zijn echt leuk! Leuk om je gisteren ook ontmoet te hebben 😀 xxx

Comments are closed.