PRIMARK | Autumn Collection

PRIMARK | Autumn Collection
Vorige week ontving ik een persbericht van PRIMARK met hun nieuwe najaarscollectie. Er stonden prachtige items tussen. Het ziet er veel belovend uit. Alleen – misschien ligt het wel aan mij – de items die in het persbericht worden getoond vind ik jammer genoeg nooit in de winkel zelf?! Terwijl ik deze items juist zo mooi vind. 

Autumn Collection
Reis dit seizoen met ons mee naar het grote onbekende. Van Scandinavische eenvoud tot Slavische folklore, van typische jaren ‘60 silhouetten tot de herkenbare rechte lijnen van de mod revival uit de jaren ’80. Dit najaar draait alles om het kleden voor avontuur, zowel voor casual als voor chique outfits. Nieuwsgierig?
Ik ben verliefd op deze prachtige fluffy jas! <3

Onze reis begint met een trans-Atlantische combinatie van retro klassiekers met deSchool’s Out collectie die is beïnvloed door de Engelse én de Amerikaanse college look. Via de Garden Army collectie die met camouflageprint jasjes, baggy cargopants en grove enkellaarsjes is geïnspireerd op het buitenleven reizen we verder.
Slavomania voelt door de onverwachte combinaties van textuur met folklore print en street-style gecombineerd met boho-luxe stoffen als een trip door de Europese binnenlanden. De Northern Lights collectie vormt een prachtige tegenhanger, geïnspireerd door juist het Scandinavische minimalisme. Verhalen uit de stad worden door het gebruik van prints en industriële invloeden verteld in de Urban Renewal collectie. Daarentegen biedt de Retrovision trend verfijning en luxe waarbij mooie winterse pastelkleuren en dierenprints worden gecombineerd. Waan je in een andere tijd, een ander land of een andere wereld. Neem het onontdekte pad. Het avontuur wacht op je
 Wat vinden jullie van de najaarscollectie van Primark?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram.

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

18 comments

  1. Lizzy says:

    Wat een gave collectie! 🙂 De roze lange jas vind ik erg mooi, alles wel eigenlijk!

  2. Saskia mywickedweirdlife says:

    Het is een leuke collectie maar ik ben nog helemaal niet toe aan najaars kleding haha!

Comments are closed.