WIN | Een Sleek palette naar keuze #5

WIN | Een Sleek palette naar keuze #5
Het is feest, want mijn blog bestaat één jaar én ik heb de 450 volgers op Bloglovin behaald.  

Mijn blog was eigenlijk al in juli ‘jarig’, maar dat ben ik  – door de vakantie – helemaal vergeten. Oeps. Daarom is het nu dubbel feest. Om mijn volgers, trouwe bezoekers en alle andere mensen te bedanken die mijn blog bezoeken, heb ik een aantal winacties opgezet.

Het is alweer tijd voor de vijfde winactie. Deze keer kun je kans maken op een Sleek palette naar keuze. Ik ben zelf erg te spreken over de palettes van Sleek. Het verbaast jullie waarschijnlijk dan ook niet dat ik zelf al een heel aantal mooie palettes heb. Zelf vind ik de palettes waar een shimmer (o.a. Vintage Romance) in zit het mooist.

Wat moet je doen om kans te maken?

 • Diolifestyle op Bloglovin volgen,  
 • Facebookpagina van Diolifestyle liken,
 • Laat een reactie achter met je e-mailadres, én laat in de reactie ook weten welke stappen je gedaan hebt.

Om extra kans te maken mogen jullie de volgende dingen doen

De winactie loopt tot vrijdag 31 oktober 23.59

Succes!
Volg mij op Bloglovin, FacebookTwitter of Instagram.

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

38 comments

 1. Homemadepicturemania Sao Nonac says:

  Leuk! Ik like, volg, share en tweet dit ook heb ik alles gedaan voor de extra winkansen. Bl.: chucky1012 Instagram: chucky1012 Fb: Ilovefashionandmakingpictures Ilfamp Twitter: @chucky1012 Em: dots_223@hotmail.com Happy Friday Xoxo

 2. Irene Niec says:

  Wat een feest, heel graag doe ik weer mee.
  Ik volg je op Facebook en Bloglovin en heb ook geliked en gedeeld.
  Groetjes Irene.

 3. Lotje Janssens says:

  Weer een geweldige winactie! Ik doe graag mee. Ik volg je overal en heb getweet! XOXO

 4. Pilsiee says:

  Wat een prachtige kleurtjes allemaal, maarja dat wisten we natuurlijk al van de pallette's…. Ik doe graag mee om 1 zo;n geweldige pallette te winnen, 1 met wat leuke herfstkleurtjes ofzo…:):) Enne, natuurlijk volg ik je op Facebook en op bloglovin! Alvast een fijn weekend gewenst.
  Groetjes ilse, wiefiej@hotmail.com

 5. Alexa Op 't Land says:

  Ik doe heel graag mee aan deze win actie wil al heel graag een sleek palette! heb hem gedeeld op de tijdlijn van mijn blog en uiteraard geprobeerd nog meer mensen mee te laten doen aan deze leuke winactie! Hoop dat ik ga winnen als ik dus de gelukkige ben is mijn mail: info@alexaslovelyworld.nl maar natuurlijk de rest ook veel succes!

 6. Kim Bakker says:

  Nog van harte gefeliciteeeerd!!
  Omggg, wauw heeeeeeeeeel gaaaaf
  -Ik volg je op Bloglovin (Kim Bakker)
  -Ik heb je Facebookpagina geliked (Kim Bakker)

  Heel veel succes allemaal
  Liefs Kim

 7. Rebecca says:

  Ah nee waarom nou zoveel leuke winacties hahaha. Ik zou ook mee willen doen aan deze maar voel me dan echt een beetje gierig op 1 of andere manier ;d dus ik doe het maar niet!

 8. Tess Evea says:

  Aah wat een leuke winactie. Ik ben nog erg benieuwd naar Arabian Nights en Rio Rio! Klinkt heel erg tof en wat super dat je de 450 volgers binnen een jaar hebt gehaald, topper!

  Ik volg je als extra op twitter en Instagram en ik doe graag mee. 🙂 tessevea@gmail.com

 9. Kelly says:

  Ooooh, Sleek palettes zijn zo mooi! Ik ben er zelf helaas nog niet aan toe gekomen om er een te kopen. Ik doe mee, ik volg je op Facebook, Bloglovin', Twitter en Instagram! Mijn e-mail is: kmorrenhof@gmail.com

 10. Anita H. says:

  Voldaan aan alles! En ik zou graag eindelijk eens zo'n mooie Sleek palette in mijn bezit willen hebben.
  sepia [at] home . nl

 11. melissa1984 says:

  Wat een superactie. Ik doe graag mee. Ik volg je via BL (melissavanstipdonkmaas) / FB (melissa.vanstipdonkmaas) / Instagram (melissamaas1984). Gr. Melissa (melissamaas@hotmail.com)

 12. Ilja Waning says:

  Ik doe mee en heb hem ook gedeeld op FB, liefs, Ilja (mstumtummetje@hotmail.com)

 13. Cindy Urlings says:

  Super leuke winactie zeg!
  Ik volg je op Facebook en bloglovin en heb al extra je bericht op fb gedeeld.
  Levert je vast een aantal nieuwe leden op aangezien ik een aantal sleek fans heb in m'n fb vrienden lijst

 14. Roos Mussche says:

  Super leuk! Ik doe heel graag mee. Prachtige palettes. Ik volg je op bloglovin, facebook, instagram en twitter (roosmusschex) Ook heb ik getweet. Mijn email adres is: roosmussche@gmail.com
  Groetjes,
  Roos

Comments are closed.