Outfit of the Day | Rock Chick

Outfit of the Day | Rock Chick
Vorige week vrijdag was ik eindelijk weer eens in het mooie Amsterdam. Het is zo heerlijk om er rond te lopen en allerlei nationaliteiten te horen, de tram te horen bellen, mensen te zien die overal foto’s van maken, de toeristen ontcijferen etc. Daarnaast is Amsterdam een van de mooiste plekken om outfit foto’s te maken. Bij de mooie grachten, de talloze fietsen en de bakken vol met mooie bloemen.
Rock Chick
Ik was al een hele tijd op zoek naar een nep leren rokje. Het liefste wil ik graag een écht leren rokje, alleen dat vind ik voor nu net iets te duur. Daarom dat ik op zoek ben gegaan naar een mooi alternatief, namelijk een nep leren rokje. Ik wilde graag een rokje in de vorm van een skater rok. Ik vind het leuk uit zien als je aan de bovenkant strak zit en het je taille accentuerend en vervolgens breed uitloopt. 

Sjaal: Silver Creek
Top: H&M
Rokje: EDC by Esprit
Horloge: DKNY
Schoenen: O’Moda 
Ik ben – zoals je begrijpt – heel blij met dit mooie rokje. Wederom precies mijn stijl, stoer en toch vrouwelijk. Het rokje is gemaakt van soepel stof en voelt dan ook heel zacht aan. Ik ben heel blij met dit rokje en hoop heb veel te dragen. Vroeger zou ik deze outfit en zeker zo’n rokje nooit dragen. Vroeger ging ik altijd voor simpel, basic en het moest vooral niet opvallen. Sinds ik het platteland heb verruild voor een stad in de Randstad, ben ik veel meer gaan experimenteren met mijn kledingstijl. Vroeger zou ik ook nooit sneakers gedragen hebben, omdat ik dat zeer mannelijk vond, nu ben ik een hele collectie aan mooie sneakers. Zo zie je maar dat naarmate je ouder word, je ook veranderd qua stijl. 
Wat vind je van mijn outfit?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram.

Dionne, 28, freelance online marketeer met een passie voor bloggen, online marketing en ondernemen.

18 comments

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.