You like it or you hate it | Glitter Boots

You like it or you hate it | Glitter Boots
Het was liefde op het eerste gezicht: glitter boots. Een beetje kinky, maar toch ook stoer en vrouwelijk. Niet iedereen zul je zien in dit soort laarsjes. Een extra reden voor mij om ze dan juist wel te kopen. Leuk voor een feestje, maar ze kunnen ook prima aan naar het werk. Wat denk jij?
Een aantal weken geleden kwam het bericht naar buiten dat de schoenenwinkel Invito failliet verklaard is. Heel jammer. Het is een winkel waar ik regelmatig schoenen kocht. Vlak voordat de winkels definitief dicht gingen, kon je alle schoenen met 70% korting scoren! Say hello tegen deze koopjesjager. Hoewel het aanbod in de winkel zelf heel gering was, was het aanbod in de webshop des te groter. Gaan met die banaan. Binnen een paar minuten had een een heleboel schoenen gevonden. Helaas niet meer allemaal in mijn maat, maar deze beauty’s wel. 

Wat vind jij van mijn glitter boots?
Volg mij op BloglovinInstagramFacebookTwitter en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

11 comments

  1. Anne-Sterre says:

    Ik heb er ook mee in mijn handen gestaan, helaas was mijn maat er niet meer. Leuk dat jij ze wel hebt weten te bemachtigen!

  2. Joyce rdt says:

    Zelf zou ik ze nooit kopen omdat het niet bij me past, maar ik vind ze wel leuk! Zo'n schoenen kunnen bv een simpele outfit helemaal af maken. Goeie keuze dus ;)! Liefs.x

  3. Valerie says:

    Ah, heel gaaf! Ik ben zelf ook nog langs de Invito gegaan, maar kon helaas geen leuke schoenen meer vinden..

Comments are closed.