Online geld verdienen was nog nooit zo makkelijk

Online geld verdienen was nog nooit zo makkelijk

Tegenwoordig ben je al snel €20,- kwijt als een een leuk t-shirtje koopt bij de H&M. Ook festival kaartjes zijn niet goedkoop. Daar betaal je al snel zo’n €40,- voor. Je bent jong en je wil wat. Op de bank zitten kun je je hele leven nog doen, dus waarom zou je nu beknibbelen op leuke dingen? Nu ik fulltime werk, mis ik mijn vrije tijd enorm. Iedereen die nog studeert of veel vrije tijd heeft, geniet ervan! 

De zomer en dus ook het festival seizoen staan weer voor de deur. De een kiest ervoor om alle festivals af te gaan en een ander kiest juist voor een lekkere vakantie. Voor wat je ook kiest, het kost allemaal geld. Afgelopen week kwam ik erachter dat je heel makkelijk online geld kunt verdienen door vragenlijsten in te vullen. Via OpinieLand kun je je heel snel aanmelden en vervolgens allerlei enquêtes van verschillende bedrijven invullen. Bedrijven zijn natuurlijk heel blij met de informatie die in de enquêtes naar voren komt, want hierdoor kunnen zij hun kwaliteit en diensten verbeteren. 

En hoe simpel is het? Je zit vast elke week wel een avond op de bank voor de tv. Pak dan je computer of tablet erbij en je verdient geld terwijl je voor de televisie zit. Dat zijn de betere dingen! Je kunt je gratis aanmelden via de site. Voor elke ingevulde enquête ontvang je een bepaald aantal punten. Die punten kun je vervolgens omzetten naar geld óf je kunt kiezen voor een cadeaubon uit één van de webshops die aangesloten zijn zoals MediaMarkt, Zalando, Bol.com en nog veel meer. Als klap op de vuurpijl wordt er ook elk kwartaal een prijs van €2000,- verloot onder de mensen die enquêtes invullen. 

Ik wist niet dat je op zo’n makkelijke en snelle manier online geld kon verdienen. Als ik dit eerder geweten had, had ik elke keer als ik in de trein zat of op de bank zat een enquête ingevuld. Volgens mij had ik dan echt veel geld kunnen verdienen. Om deel te nemen moet je wel 18 jaar of ouder zijn, maar ik denk dat de meeste lezeressen die leeftijd hebben of zelfs ouder zijn. 🙂

Probeer het zelf een keer uit. Voor je het weet heb je twee vragenlijsten ingevuld én verdien je ook nog eens geld.

Heb jij al een online vragenlijsten ingevuld? 
Volg mij op BloglovinInstagramFacebookTwitter en Pinterest
*Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

11 comments

 1. Veerlez says:

  Ik heb laatst ook een blogpost geschreven over het geld verdienen via internet. Daarin staan ook een aantal sites waar je geld krijgt om mails te lezen, ook een ideale manier om iets extra's te verdienen. Vooral omdat je je mail vaak toch wel leest en je nu alleen even op een linkje hoeft te klikken.

 2. Julia Rose says:

  Nou… ik heb het een hele poos gedaan, maar het enige wat het opleverde waren cadeaubonnen, waar allemaal voorwaarden aan verbonden zijn..

 3. Ik ben er eens aan begonnen, maar viel enorm tegen. Super veel spam, en als je €10 per maand wilt verdienen moet je bijna 5 enquêtes per dag invullen. Nee, nooit meer…

 4. Kim Buining says:

  Oh wauw het klinkt heel goed maar als ik nu de comments lees dan ga ik ook twijfelen.

 5. Marsha von Winckelmann says:

  Werkt voor mij niet echt in twee jaar had ik 15 euro verdiend door op mails te klikken. Beetje zonde van al mijn tijd en veel te veel spam. -X-

 6. Marsha von Winckelmann says:

  Werkt voor mij niet echt in twee jaar had ik 15 euro verdiend door op mails te klikken. Beetje zonde van al mijn tijd en veel te veel spam. -X-

Comments are closed.