15 x musthave truien voor de winter

15 x musthave truien voor de winter

De winter staat voor de deur. Tijd om je warme kleding weer van zolder te halen en de zomerkleding weer tijdelijk om te bergen. Een nieuw seizoen is ook meteen een goed excuus om een aantal nieuwe items te shoppen. Niet een hele nieuwe garderobe, maar een aantal items kan geen kwaad. Om je een handje te helpen, vind je hieronder 15 x musthave truien voor de winter. Nieuwsgierig? Kijk snel verder!

De truien trends voor deze herfst/winter

Elk seizoen word je omver gegooid met de nieuwste trends op het gebied van mode. Dit jaar zie je onder andere de truien met wijde mouwen vaak in de rekken hangen, net als coltruien en off shoulder truien. Maar eerlijk is eerlijk: wat er ook in de mode is, je moet truien dragen die jij lekker vindt zitten en waar jij je goed invoelt. Of dat nu een oversized sweater is of een crop top. Om toch wat inspiratie te delen, heb ik deel ik 15 musthave truien voor de winter. Mijn grootste favoriet is zwarte oversized Tommy Hilfiger trui

15 x musthave truien voor de winter

Creëer je eigen stijl

Zelf draag ik het liefst al mijn kleding te groot. Oversized. Normaal heb ik maatje S, maar 90% van mijn kleding is maat M of zelfs L. Waarom? Simpelweg omdat ik mijn lichaam stiekem een beetje verberg. Ik ben niet dik, maar ik voel mij niet comfortabel in een strakke trui of jurkje waar je alles inziet. En daarnaast zijn oversized kleding lekker warm. Laat je vooral niet afleiden door wat er in de mode is, maar draag wat jij fijn vindt. Doe ik ook! J

Binnenkort op citytrip naar Barcelona? Dit zijn de mooiste conceptstores in Barcelona

Frisse wind door je kledingkast

Het kan overigens geen kwaad om af en toe met een frisse wind door je kledingkast te gaan en te kijken of er bijvoorbeeld truien zijn die je niet meer draagt. Het is zonde om ze te laten liggen, terwijl je ze niet meer draagt omdat ze dan ruimte innemen en je het gevoel hebt dat je meer kleding hebt dan je denkt. En daarnaast, je kunt natuurlijk andere mensen blij maken met jouw kleding en ze een tweede leven geven. 

de leukste truien voor deze winter.

123456789101112131415

Shop bij conceptstores

Het liefst shop ik al mijn kleding bij kleine, unieke conceptstores, maar dat is helaas niet mogelijk. Toch probeer ik erop te letten dat ik niet bij de grote fast fashion ketens shop en ik voor het weet drie andere collega’s dezelfde trui dragen. In mijn zoektocht naar unieke online webshops, kwam ik Winkelstraat tegen. Een webshop die allerlei merken vertegenwoordigen zoals Tommy Hilfiger en Aaiko. Ze hebben een groot assortiment met toffe, unieke merken. Ik weet daar ik mijn kleding ga shoppen voortaan. 

Wat zijn jouw musthave truien voor deze herfst/winter?

Volg Diolifestyle via BloglovinInstagramFacebookTwitter en Pinterest

Dionne, 28, freelance online marketeer met een passie voor bloggen, online marketing en ondernemen.

2 comments

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *