6 x de leukste televisie programma’s en Netflix series op dit moment

6 x de leukste televisie programma’s en Netflix series op dit moment

Eerlijk is eerlijk. Ik kijk niet veel televisie of Netflix. Simpelweg omdat ik niet zo goed kan stil zitten en mij al snel verveel. Dat in combinatie met een work-a-holic die na een werkdag op kantoor vrolijk doorgaat op de werkkamer thuis, zorgt ervoor dat ik veel meer tijd doorbreng achter mijn laptopscherm, dan mijn televisiescherm. Maar als ik dan een momentje van rust inplan, wil ik wel iets leuks kijken. En het liefst iets waar ik van kan leren. Al is dat nogal een uitdaging. Maar ik ben ook een sucker voor real-life verhalen. Mocht je liever wat meer actie willen, zijn er veel mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan Eredivisie bij KPN. En ben je niet van het voetbal? Dan kan je altijd nog Max volgen met F1 Zandvoort in 2020. Maar nu is het tijd om de leukste televisie programma’s en Netflix series op dit moment te delen. Kijk je mee?

1. Kees van der Spek ontmaskert 

Sensatie is het wel, maar toch vind ik het een goed programma. Kees van de Spek is journalist en in elke aflevering komt er een slachtoffer aan het woord die opgelicht is via internet. De komst van het internet is iets ongelofelijks moois, maar biedt ook ruimte voor criminaliteit. Zo gaat hij achter de oplichters van de fake bitcoin advertenties op Facebook aan, die gebruik maken van foto’s van bekende Nederlanders. Ze gebruiken onder andere John de Mol. Hij heeft recent de rechtszaak tegen Facebook gewonnen en de contactgegevens van de adverteerders ontvangen. Kees van der Spek gaat een stapje verder en onderzoekt waar deze personen zitten. Hij traceert een aantal oplichters uiteindelijk in Nigeria en gaat er naar toe.  

de leukste televisie programma’s en Netflix series op dit moment

2. Grenzeloos verliefd: baby in het buitenland

Iedereen in mijn omgeving weet het: het liefst woon en werk ik in het buitenland. Helaas ik dat nu niet aan de orde, dus ondertussen zwijmel ik weg bij de afleveringen van grenzeloos verliefd die dit seizoen voor een nieuwe invalshoek hebben gekozen: baby in het buitenland.

3. Undercover

Ik heb maar weinig series gezien, maar dit was wel écht een top serie. Ik zat midden in het verhaal en heb de afleveringen in een ruk uitgekeken. En dat zegt wel iets over de serie, want normaal ben ik er na een halfuur klaar mee. Ik kan niet wachten tot het tweede seizoen. En daarnaast die drugscriminaliteit in Noord-Brabant triggert mij wel. Stiekem ben ik heel nieuwsgierig hoe het eraan toe gaat in het echt… Absoluut één van de leukste Netflix series op dit moment.

4. Working Moms

Ook dit is een heerlijke serie om lekker bij weg te kijken. Zelf ben ik bijna anti-baby, maar wat ik zo leuk vind aan deze serie is dat werk nog steeds een belangrijk onderdeel van hun leven blijft, ondanks dat ze kinderen hebben. Dat vind ik mooi, want het werkende leven stopt niet als je kids hebt. 😉 

>> Moeite hebben met jezelf iets gunnen?

5. Tony Robbins, I’m not your guru

Tja, als je bezig bent met zelfontwikkeling, ken je hem vast. Hij is dé guru als het gaat om persoonlijke ontwikkeling, groeien met je bedrijf en hogere omzetten draaien. In deze documentaire krijg je een kijkje achter de schermen bij één van de evenementen die hij jaarlijks organiseert en vertelt hij zijn eigen levensverhaal. Aanrader!

6. Expedition Happiness

Dit is een documentaire van een stel die een bus helemaal ombouwt tot een camper waarmee ze vervolgens van Canada naar Zuid-Amerika mee reizen. Het is een heerlijke feel-good documentaire die je laat inzien dat je helemaal niet zo veel nodig hebt in je leven.  

Wat zijn jouw favoriete televisie programma’s en Netflix series op dit moment?

Volg Diolifestyle via Bloglovin, Instagram, FacebookTwitter en Pinterest

*Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking.

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

2 comments

  1. Vanessa says:

    Leuk lijstje! Ik kijk geen televisie meer, alleen nog Netflix. Vooral de thriller-misdaadseries zijn mijn ding. Momenteel kijk ik naar het tweede seizoen van Secret City, een aanrader!

Comments are closed.