8x toffe interieur items die je niet mag missen

8x toffe interieur items die je niet mag missen

Interieur styling is nooit mijn sterkste punt geweest. Toch probeer ik altijd van alles om ervoor te zorgen dat mijn huis als mijn thuis voelt. Dat was in mijn studentenkamer goed gelukt. Een kleine compacte ruimte waar het gezellig aanvoelde. Sinds ik samenwoon met mijn vriend en we opeens veel meer ruimte hebben, is dat nog best lastig. Ik dacht zolang ik er maar genoeg planten neerzet, wordt het vanzelf gezellig. Dit blijkt in de praktijk een beetje tegen te vallen. Het wordt langzamerhand een kleine urban jungle.

Inhoudsopgave

Interieur shoppen

Vorige week ben ik gaan interieur shoppen bij diverse winkels en daarnaast heb ik ook online nog een aantal websites bezocht en veel leuke dingen gezien. Uiteindelijk heb ik een bakkersrek, een krukje en een bijzettafeltje besteld. Ik kan niet wachten totdat ik ze eindelijk binnen heb. Het is natuurlijk altijd even afwachten hoe de items in werkelijkheid eruit zien.

BananenplantPlantenstandaardVloerkleedWilde bloem geurkaars – Bijzettafeltje – Vaas met veertjes – Stolp – Tafellamp 
Blog kamer

Vorige week vertelde ik dat we aan het twijfelen zijn wat we moeten doen met ons huidige huis. Het is een huurhuis en we weten niet hoelang we hier nog blijven wonen. Op den duur willen we een huis kopen, maar dat zal niet a la minute gebeuren.

Ik had nog één kleine wens, namelijk een tafel. Ik wil graag een blog kamer. Simpelweg een bureau op onze tweede slaapkamer waar ik kan werken aan mijn freelance opdrachten en mijn blog. Sinds ik in Amsterdam werk (wat overigens erg goed bevalt), ben ik altijd pas laat thuis en hierdoor ligt mijn blogschema een beetje op zijn gat. Daarnaast kan ik mij in de woonkamer minder goed concentreren als mijn vriend televisie aan het kijken is of aandacht vraagt. Alleen is ons huidige huis al aardig vol. Vandaar dat ik begonnen ben om via Marktplaats spullen te verkopen, zodat ik ruimte kan creëren op de tweede slaapkamer en daar een bureautje neer kan zetten. De tweede slaapkamer is nu vooral een opslaghok en als het straks een tijdelijke blog kamer wordt, vind ik het wel belangrijk om hem mooi in te richten. Dus ik heb alvast wat toffe items uitgezocht.

Droomhuis gezocht

Zelf houd ik in de tussentijd de Funda app haarscherp in de gaten, zodat ik meteen op de hoogte wordt gesteld als er een nieuw huis geplaatst wordt dat binnen mijn (0nze) wensen voldoet. Super leuk! Alleen is verhuizen absoluut niet het leukste om te doen. Het kost niet alleen heel veel tijd, maar het is ook een hectische periode. Gelukkig heb ik de verhuischecklist al paraat. Ik bedoel, je kunt er niet vroeg genoeg bij zijn. Stel we vinden een prachtig grachtenpand in Amsterdam (Keep dreaming…) dan weet ik ook hoe ik een verhuislift kan regelen.

Wat vind je van mijn items?

Volg mij op Bloglovin, Instagram, FacebookTwitter en Pinterest

*Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking

Dionne, 28, freelance online marketeer met een passie voor bloggen, online marketing en ondernemen.

8 comments

  1. Joyce - LemonyLifeNL says:

    Een aparte blogruimte lijkt me zo fijn! Inderdaad lekker om je te kunnen focussen! Ik vind de plant in je collage erg leuk!

  2. Jaaa; ik droom ook van mijn eigen blogkantoor, haha! Hoewel ik me prima vermaak aan onze keukentafel, een van de fijnste en gezelligste plekjes van ons huis, hihi. Maar als ik dan toch een eigen blogkantoor zou krijgen.. Wil ik er een grote voorraad-kast, met allemaal verschillende props voor foto’s, hihi.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.