Maandoverzicht april | Facebook HQ, hotspots in Amersfoort & ijsjes

Maandoverzicht april | Facebook HQ, hotspots in Amersfoort & ijsjes

Ondanks dat het goede weer nog even op zich laat wachten (wat is het koud buiten..), is het toch echt al mei. Hoogtijd om terug te blikken op de maand april, want ook deze maand vloog weer voorbij. Ik heb een aantal gave dingen gedaan, maar mijn tripje naar Dublin voor mijn werk was toch wel het hoogtepunt. Kijk je mee naar het maandoverzicht van april?

Business trip naar Dublin

Ik werkte krap vier weken bij mijn nieuwe baan in Amsterdam en mijn eerste business trip stond al gepland. En het was niet zomaar een reisje. Ik vloog namelijk naar Dublin waar ik een bezoek bracht aan het Europees hoofdkantoor van Facebook om daar vervolgens trainingen te volgen. Daarnaast bracht ik ook een bezoek aan het Europees hoofdkantoor van Google om precies dezelfde reden. Dat is voor mij als online marketeer toch wel een hoogtepunt. Het was ónwijs gaaf om daar te lopen tussen alle werknemers. Dit kan ik van mijn bucketlist afstrepen. Ik schreef er ook een blog over.
Toffe hotspots in Amersfoort

Ik ben een grote fan van toffe restaurants, conceptstores en allerlei andere soorten hotspots. Toen ik hoorde dat er in Amersfoort twee ontzettend gave winkels geopend werden, moest ik daar natuurlijk overschrijven. Blur you life en Lykke Moodstore zijn twee fantastische winkels helemaal naar mijn smaak. Binnenkort in Amersfoort? Vergeet dan niet een bezoek te brengen aan deze twee winkels.

Lykke Moodstore

Blur your life

Comedy train in Toomler

Verschillende mensen hadden mij en mijn vriend goede verhalen over de comedy train verteld. Elke vrijdag vindt onder het Hitlon hotel in Amsterdam-Zuid de comedy train plaats. Een groep van cabaretiers wisselen elkaar af. Je weet van te voren niet precies wie er komt optreden. Het is een kleine zaal waar zo’m 70 mensen bij elkaar zitten. Het was een ontzettend leuke avond. Een aanrader! Dit is weer eens iets anders dan een avondje naar de bioscoop of een drankje in de stad.

Ik stond in het Parool vanwege mijn nieuwe baan

Sporten

Ondanks dat ik een haat-liefde verhouding heb met sporten, ben ik de afgelopen weken wel goed bezig geweest. Op zondag ren ik iedere keer hard. Ik ga naar het bos om een rondje hard te lopen en wandel ook nog een stukje. De afgelopen weken heb ik iedere keer rond de zes kilometer hardgelopen. Daarnaast ben ik aan het letten op mijn voeding, pak ik nog vaker de fiets en ik ben weer aan het hoelahoepen. Alles om ervoor te zorgen dat ik weer een beetje in shape kom.   

Zaterdag was ik in Vijlen, het uiterste puntje van Limburg. Stiekem best mooi daar..

Project X

Misschien dat je denkt, waar heb jij het over? Ik heb het niet over het uit de hand gelopen feest in Groningen een aantal jaar geleden. Maar iets veel leukers! Ik ben namelijk met zó iets tofs bezig. Het staat allemaal nog in de kinderschoenen, maar ik weet zeker dat het iets heel leuk gaat worden. Zodra ik jullie meer kan vertellen, horen jullie het! Hierdoor plaats ik de komende tijd twee artikelen per week.

Dakterras van Google Muurschilderingen op het Facebook kantoorEen tulp in eigen tuin

Het was een fijne maand, maar ik heb ook onwijs veel zin in de maand mei. Eind mei ga ik namelijk interrailen door Oost-Europa. Zó gaaf. Ik kan niet wachten. Daarnaast komen er leuke samenwerkingen aan voor mijn blog én een aantal toffe freelance opdrachten.

Wat was jouw hoogtepunt van april?

Volg mij op Bloglovin, Instagram, FacebookTwitter en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

2 comments

  1. Joyce - LemonyLifeNL says:

    Klinkt als een geslaagde maand, wat gaaf dat je naar Dublin mocht! Lijkt me een hele ervaring! Ik ben ook weer bezig om het sporten op te pakken, wie weet heb ik dan nog enigszins een bikinilichaam over 2 maanden haha.

  2. Sanne says:

    Ik ben vandaag voor het eerst bij Blur geweest en vond het inderdaad echt een hele toffe plek!

Comments are closed.