De leuke outfits voor de zomer

De leuke outfits voor de zomer

YES, de zomer staat voor de deur. De dagen zijn lang, de temperaturen stijgen langzaam en de BBQ is weer van zolder gehaald. Tijd voor zwoele zomeravonden en gezellige feestjes. Maar voor het zover is, is het tijd om je kledingkast te voorzien van een aantal nieuwe, feestelijke én zomerse outfits. Dus heb je binnenkort een bruiloft, examenfeestje, housewarming, ga je naar een festival of iets anders leuks? Hieronder vind je leuke outfits voor de zomer. 

Trends qua outfits

Voor iedereen die denkt dat de luipaardprint en alle andere dierenprints alweer op hun weg terug zijn, heeft het mis. De dierenprint is nog steeds rete populair. Net als alle zwierige jurkjes met allerlei ruffels, maxi jurken met grote knopen en veel felle, zomerse kleuren.

Rokje – Short – Rokje – Jurk – Maxi jurk – Jurk – T-shirt – Short

Maak je outfit stoer

De webshops hangen vol met vrouwelijke jurkjes vol met ruffels, zwierige rokjes en mooie maxi jurken. De collectie van My Jewellery ziet er zoals altijd weer gelikt uit. Hun webshop staat vol met toffe zomerse items.

De een is er dol op, terwijl de ander het nét iets te vrouwelijk vindt. Om het te compenseren, is het leuk om onder je jurk of je rok, een paar stoere boots te dragen. Denk aan veterschoenen of Dr. Martens. Combineer het met een spijkerjasje en dan is je outfit opeens niet meer zo truttig. Zo creëer je leuke outfits voor de zomer.

De leukste outfits voor de zomer

Zelf kon ik het niet laten om ook een aantal zomerse items te shoppen. Aangezien ik natuurlijk net terug ben van 3,5 maand Barcelona, heb ik al heel wat zomerse items gedragen, maar omdat de Nederlandse zomer ook voor de deur staat, heb ik iets extra’s geshopt.

Zo heb ik eindelijk een zwarte flared broek gekocht. Dus geen jeans, maar een soort van legging. Hij zit heerlijk comfortabel en met een lange top, ziet het er ook nog eens heel leuk uit. Flared broeken zijn sinds Barcelona écht mijn favoriet. Daarnaast heb ik een leuk tijgerprint jurkje gekocht. Nu nog wachten op zwoele zomeravonden en leuke festivals.

Wat is jouw favoriete zomerse outfit?

Volg mij op Bloglovin, Instagram, FacebookTwitter en Pinterest

*Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking.

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

4 comments

  1. Sanne says:

    Vind dit stuk voor stuk super leuke items! Ik vind dit soort printjes super leuk, maar heb er eigenlijk veel te weinig van in mijn kast hangen. Daar wil ik volgend jaar toch verandering in aanbrengen 🙂

  2. Marloes says:

    Heel leuke outfits! Ik ben nog op zoek naar een mooie panterprintrok tot aan mijn knieën. In de zomer draag ik het liefst luchtige jurkjes.

Comments are closed.