Maandoverzicht mei | Hoogtepunten en successen

Maandoverzicht mei | Hoogtepunten en successen

Het is juni. Dat betekent dat ik officieel terug ben in Nederland. De afgelopen drie maanden leefde ik onder de Spaanse zon in het mooie Barcelona en die drie maanden waren fantastisch. Maar nu is het weer tijd voor serious business. Ofwel; ik zeg de liters tinto de verano en het Spaanse chille leven waar ik gemiddeld zo’n 30 uur per week werkte gedag. Vanaf 4 juni ga ik aan de slag met een interim opdracht. Fulltime. En een reistijd van drie uur per dag. Dat betekent dat ik de komende maanden onder een steen lig. Maar ik heb er zin in. Ervaring opdoen en cashen. Want drie maanden wonen in Barcelona heeft een financiële schade achtergelaten. Tijd voor een maandoverzicht van de maand mei.

Mooie herinneringen in Barcelona

De afgelopen maand heb ik onwijs veel mooie herinneringen gemaakt. Omdat ik wist dat het einde eraan zat te komen, heb ik heel veel toffe dingen gedaan met de mensen die ik heb leren kennen in Barcelona. Ik koester alle mooie momenten en foto’s die we gemaakt hebben. De drie maanden in Barcelona waren een top tijd!

Meerdere e-books verkocht

Hoewel het ondertussen alweer een maand geleden is dat ik mijn eerste e-book gelanceerd heb, heb ik in mei meerdere e-books verkocht. Iedere keer als ik weer een e-book verkoop en ik een mailtje ontvang, maakt mijn hart een sprongetje. Zó leuk om te zien dat de mensen die het e-book aangeschaft hebben ook daadwerkelijk successen behalen.

Review

“Het e-book “Haal alles uit Pinterest” is wat mij betreft een grote aanrader. Dionne schrijft bondig, duidelijk en ze geeft ontelbaar veel handige tips. Wil jij meer halen uit Pinterest, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Dan is dit e-book een echte aanrader! Maar ook als je al wat langer bezig bent met Pinterest en op zoek bent naar hoe je je aanpak kunt verfijnen, is dit een heel fijn boek.” – Rowan van SillySis.nl

Nieuwsgierig naar het e-book? Je kunt hem in mijn shop bestellen en op de pagina over Pinterest marketing vind je meer informatie.

Meer focus op mode gerelateerde artikelen

De laatste tijd begon het een beetje te kriebelen om weer mode gerelateerde artikelen te schrijven. Daar kwam in mei verandering in. Er kwamen diverse mode gerelateerde artikelen online.

Interim opdracht binnengehaald

Zoals ik in de intro van dit maandoverzicht ook al vertelde: ik heb een interim opdracht binnengehaald. De komende drie maanden ga ik aan de slag met uitdagende opdracht. Hoe of wat kan ik later vast beter uitleggen, maar het heeft uiteraard te maken met online marketing.

Pin over geld verdienen met Pinterest ging viraal

Elke dag haal ik zoveel uit Pinterest. Niet alleen qua nieuwe bezoekers, maar ook aan groei op het account en geld dat ik verdien met Pinterest. De afgelopen maand (en nog steeds) gaat er een pin hoe je €250,- per maand kunt verdienen met Pinterest viraal. Ik heb al meer dan 2,2K kliks ontvangen op deze pin.


Nieuwsgierig hoe jij dit ook voor elkaar kunt boksen? Bestel mijn e-book ‘Haal alles uit Pinterest’ voor maar €12,95 inclusief BTW.

Recordaantal bezoekers

Oh YES! De maand mei was een top maand qua bezoekers. En die bezoekers komen voor een deel van Pinterest nu ik de strategie omgegooid heb en dagelijks honderden bezoekers per dag binnenkrijg via Pinterest. Maar hoe dan ook: super tof! Ik ben er trots op. Op naar de 10K per maand!

Conclusie

Mei was een goede maand qua herinneringen en qua bereik. Financieel gezien iets minder, maar dat ga ik vanaf deze maand helemaal rechttrekken. Niet alleen met de interim opdracht, maar ook met een aantal andere freelance opdrachten. Ik heb er zin in!

Wat was jouw hoogtepunt van de maand mei?

Volg Diolifestyle via Bloglovin, Instagram, FacebookTwitter en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

One comment

  1. Yvonne says:

    Mooie successen zeg! En ja, verbazend hoe hard dat kan gaan met Pinterest. Had ik voor mijn blog veel eerder moeten doen.

Comments are closed.