Armcandy | Bohemian wrap bracelet

Armcandy | Bohemian wrap bracelet

In de maand april komt het zonnetje steeds vaker te voorschijn. Een heerlijk gevoel! De dikke truien maken weer langzaam plaats voor de t-shirts. En als ik ergens dol op ben, dan is het wel het dragen van een aantal mooie armbanden. Ik draag dagelijks armbanden, maar vooral in het voorjaar en in de zomer combineer ik allerlei soorten armbanden om een mooie armcandy te creëren. Mooie armcandy zie ik dan ook als een echte eyecather.

Bohemian wrap bracelet 
Afgelopen week kwam er een heel leuk pakketje binnen, namelijk deze wrap bracelet van Jozemiek sieraden. Ik vind de armbanden heel mooi en ze zien er kwalitatief heel goed uit. De armbanden zijn ook handgemaakt en er is voor mij gevoel heel erg gelet op details. Zo is het touwtje waarmee de kralen zijn geweven van een andere kleur. Dat touwtje is net iets donkerder, waardoor het een leuk effect geeft. (Ja, ik let áltijd op details, haha!) Ik koos voor een vrolijk kleurtje, zodat ik de armbanden veel kan dragen de komende tijd. 

”Miyuki Collection

Een echte eyecatcher. De armbanden zijn hand gemaakt van zelf geïmporteerde Japanse geslepen delica kraaltjes van glas en stijlvolle glaskralen. Miyuki is in 1930 opgericht als producent van glaskralen. Door steeds verbeterende technieken wist deze fabrikant glaskralen te perfectioneren. Miyuki kralen zijn mini glaskralen die door de speciale techniek van de fabrikant perfect in vorm zijn”.

Deze armbanden zijn in mijn ogen perfect voor als je naar een festival gaat, een bohemian chic outfit draagt of een vrolijke zomerse outfit draagt. Daarnaast is het kleurtje lekker zomers en kun je hem goed combineren. Deze armband is ook nog in andere kleurencombinaties beschikbaar. 
Op de website van Jozemiek kun je hun volledige collectie bewonderen. Mocht je net als mij ook verliefd worden op deze mooie sieraden, kun je ze bij de sieraden bazaar te bestellen, omdat je op de website van Jozemiek als particulier geen bestelling kunt plaatsen.

Ik ben fan van deze mooie armbanden en heel blij dat ik ze aan mijn collectie heb kunnen toevoegen.
Wat vind je van de armbanden van Jozemiek sieraden?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitterInstagramYoutube en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

18 comments

  1. Leoni says:

    Ohh dit is echt een leuk ding! Ik ben dol op veel armbandjes om je arm, maar nu heb je er gewoon 1 die lijken als meerdere! 😀

  2. Liesbeth Blankespoor says:

    Wat een leuke armbandjes! Ook een lekker vrolijk kleurtje 😉

    xo Liesbeth

Comments are closed.