Happy Moments | Nieuwe kleren, persdagen in Amsterdam & een weekendje Eindhoven

Happy Moments | Nieuwe kleren, persdagen in Amsterdam & een weekendje Eindhoven
Eindelijk heb ik weer zin en tijd voor mijn blog. Ik zit niet alleen in een onwijs drukke periode, maar ik had ook last van een blog-dip. Hoewel ik genoeg inspiratie had, had ik simpelweg geen zin om een artikel te typen. Iedere keer wanneer ik een artikel wilde typen kwam ik niet verder dan de eerste alinea. De afgelopen dagen heb ik eindelijk weer eens outfit foto’s gemaakt, een event bezocht en artikelen geschreven. Wat voelde het goed. Ik heb het echt gemist. Toch betekent het niet dat ik weer elke dag een artikel online komt, maar ik heb wel weer wat materiaal om mee aan de slag te gaan. 
De komende 6 weken staan nog volledig in het teken van mijn afstuderen. Ik heb nog 6 weken tot de deadline van mijn afstuderen. Ik kan niet om beschrijven hoé blij ik ben dat het afstuderen dadelijk achter te rug is en ik – als het goed is – mijn diploma behaald heb. Een echte mijlpaal.

Nieuwe kleren, persdagen in Amsterdam & een weekendje Eindhoven

Afgelopen week was een drukke week vol afspraken en was het heerlijk weer. Maandagmorgen had ik een afspraak in Liempde op het Streekhuis. De rest van de dag werkte ik aan mijn afstudeerportfolio en maakte ik een lange reis van Liempde terug naar Amersfoort. In de avond at ik samen met mijn huisgenootje en keken we Valerio Internationaal, wat een leuk televisie programma.
Uiteten bij van Zanten in Amersfoort
Dinsdagmorgen trok ik voor het eerst mijn witte tuinbroek aan, yaaay en reisde ik naar Den Bosch waar ik een afspraak had iemand van de provincie van Noord-Brabant. Ik bezocht voor het eerst een provinciehuis, wat een imposant gebouw. Heel groot, mooi en heel formeel. Hoewel ik bij een gemeente op projectbasis heb gewerkt, is een gemeente weer heel anders dan een provincie. De rest van de middag werkte ik braaf aan mijn afstudeeropdrachten, haalde ik boodschappen en kookte ik al vroeg. Om 18.00 moest ik weer op school zijn. Alleen ging de les niet door, daardoor ging ik een ijsje eten met een vriendinnetje in de stad.
Mijn nieuwe wrap bracelet van Jozemiek. Zo mooi! <3 
Een pakketje met mooie sieraden van My Jewellery
Ik moest een knoop aannaaien en toen kwam ik dit mooie naaisetje van mijn oma tegen.

Woensdag was het ontzettend lekker weer. Helaas zit ik op woensdag altijd de hele dag op kantoor. Wel in het zonnetje, maar dan achter het raam. Maar ach, nog even en ik kan de hele zomer in het zonnetje zitten. (: Wel ging ik wat eerder naar huis, zodat ik nog een halfuurtje in de zon kon zitten. Ons studentenhuis deed mee aan een onderzoek over studentenhuizen en bier. Dat was heel grappig en gezellig.

Mijn nieuwe, mooie rokje van de H&M
Mijn moeder gaf mij deze bonbons mee voor mijn huisgenoten. 
Mijn nieuwe leren tasje van Burkely waar ik heel blij met mee. Binnenkort komt hier nog een artikel over.
Donderdag was een hele leuke dag. Ik ging samen met Fleur de hele dag op pad naar de persdagen in Amsterdam. We hadden er zes op de planning staan, alleen was dat een beetje te veel van goede. Dus we zijn er uiteindelijk naar vijf gegaan. Vijf PR bureaus zijn er ook heel veel. We bekeken de nieuwe collecties, nieuwe producten en nog veel meer. Het was erg gezellig, leuk om te kunnen netwerken en andere bloggers te zien. Aan het eind van de dag gingen we naar huis met zware tassen. In de avond was ik erg moe en deed ik niet veel meer. Ik pakte mijn tassen in en ging op tijd naar bed.
Donderdag was ik de hele dag in Amsterdam voor de persdagen <3
Uiteten bij de Ribsfactory in Eindhoven mét een Radler

Vrijdagmorgen ging al heel vroeg de wekker. Ik had namelijk een gesprek met mijn afstudeerbegeleider. Ik kreeg feedback op de stukken die ik tot nu toe. Dit vond ik zelf erg prettig. Vol goede moed ga ik verder aan de slag. Na het gesprek reisde ik terug naar Amersfoort. Daar haalde ik wat pakketjes op en deed boodschappen. Ik ruimde ook mijn kamer op en maakte wat foto’s voor mijn blog. Ik ga binnenkort een shoplog opnemen, want ik heb de laatste tijd echt te veel spullen gekocht en gekregen. Ook pakte ik de laatste spulletjes in en reisde ik naar Eindhoven, daar zag ik weer mijn vriend na een week. Altijd zo fijn om na een week weer bij elkaar te zijn. In Eindhoven werkte ik nog aan afstudeeropdrachten, maakte mijn vriend eindelijk weer een outfit foto’s en in de avond gingen we uiteten bij Ribsfactory. Dat was erg lekker. Na het eten liepen we nog een rondje door de stad, want in Eindhoven is er op vrijdagavond koopavond.

Mijn nieuwe, witte tuinbroek | Masker time

Mijn nieuwe gestreepte broek – Genieten van de zon – Het mooie Liempde – Mijn nieuwe statement ketting
Zaterdagmorgen gingen mijn vriend en ik ontbijten bij de V&D, omdat we dat zo lekker vinden. Ook liepen we nog door de stad en kochten we gebak bij de Hema. Thuis werkte ik nog wat aan mijn blog. Aan het begin van de middag maakte we een lange wandeling door het mooie park van Eindhoven en maakte we outfit foto’s, ook genoten nog van het heerlijke weer. Om 16.30 kwamen we erachter dat we bijna niks gegeten hadden, dus aten we een hele erge late-lunch. In de avond aten we een nieuwe ovenschotel die eigenlijk best lekker was. We keken naar de voetbalwedstrijd van PSV, omdat ze kampioen zouden kunnen worden en dit ook zijn geworden. In de stad van Eindhoven was dat natuurlijk een groot feest. 

Wil je nog meer foto’s zien? Volg mij dan op Instagram.
Hoe was jou week?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitterInstagramYoutube en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

17 comments

 1. Sas says:

  wat een heerlijk artikel dit met hele fijne momentjes. Mooi om op deze manier daar even extra bij stil te staan.

 2. Kaylee Joosten says:

  Wat een leuk artikel! Mooie foto's, echt wauw. Jammer dat je in een blog-dipje zat, helaas heb je daar nu eenmaal last van.. Zorg dat je post wanneer jij je daar goed bij voelt, hoe lullig dit voor jouw lezers ook mag zijn.

  Veel succes gewenst met afstuderen. Dat diploma is je van harte gegund.

 3. Joy says:

  Wat en lekker eten allemaal! Ik neem ook een klein stapje terug van bloggen, ik heb nog maar 12 dagen en dan ben ik klaar met school!

  xo

 4. Cindy says:

  Wij wilden eigenlijk ook naar Eindhoven gaan, maar we waren te moe van het klussen. Dus nu zitten we live Omroep Brabant te kijken 😉 Toffe foto's, Amsterdam blijft leuk!

 5. Simone -lifeofsimone- says:

  Wat heerlijk dat je zoveel leuke dingen hebt gedaan en gaat doen, ik merk dat dat ook bij mij zorgt dat ik ook nog motivatie voor mijn scriptie blijf houden. Je tuinbroek is super leuk!

 6. Nortfhlix NL says:

  Wat een heerlijk overzicht!
  Ik (als Heerenveen fan) vond het jammer dat PSV won.
  Overigens was ik eind vorig jaar ook een weekend in Eindhoven. Heerlijke relaxte stad!

 7. Merel says:

  Oh je tuinbroek is zo leuk! En wat gezellig dat je in Eindhoven was 🙂 succes met het afstuderen!

Comments are closed.