Musthave | Mooie sieraden voor elke outfit

Musthave | Mooie sieraden voor elke outfit

Sieraden, ik kan er niet genoeg van krijgen. Ik heb een heleboel bijouterie sieraden, maar ook mooie zilveren sieraden. Er is geen dag dat ik geen ketting, oorbellen of armbanden draag. Wanneer ik een keer mijn oorbellen of armbandjes vergeten, voel ik mij heel kaal. Ondertussen heb ik dan ook al een hele collectie met mooie sieraden. 


Sieraden voor elke outfit
Ik heb een aantal ringen die ik vrijwel altijd draag en ik heb een zilveren armbandje dat ik altijd om heb. Vooral de rest varieer ik. Zo heb ik ook een aantal verschillende horloges, zodat ik altijd wel een horloge heb die bij de outfit past. Mooie sieraden kunnen een outfit compleet maken in mijn ogen.

Vorige week kreeg ik een heel leuk pakketje van My Jewellery binnen. In dat pakketje zat dit mooie, kleurrijke armbandje. Ik vind hem heel mooi. Perfect om te combineren met allerlei andere kleurrijke armbandjes in de zomer. Ook zaten er mooie mint kleurige oorbellen in. Grote zilveren ringen met mooie hangers. Een vrolijk kleurtje voor de zomer. Ik ben dan ook heel blij met het armbandje en de mooie oorbellen.

De webshop van My Jewellery staat boordevol mooie sieraden. Het liefste zou ik de hele webshop leeg willen shoppen. Hihi! Ik zou zeker een kijkje nemen hun webshop als je op zoek bent naar mooie sieraden.
Wat vind je van mijn nieuwe sieraden?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitterInstagramYoutube en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

10 comments

  1. Mariëlle M. says:

    Deze webshop heeft zo onwijs veel moois! Ik vind het armbandje super leuk!

  2. Lysanne says:

    Mooie sieraden. Ik heb ook echt een verslaving voor sieraden. Daarom ben ik zelf ook maar een webwinkel begonnen, om zo ook anderen blij te kunnen maken met mooie sieraden

Comments are closed.