Beauty | Mijn eerste KIKO bestelling

Beauty | Mijn eerste KIKO bestelling
Het heeft even wat moeite gekost, maar een paar weken terug kreeg ik dan eindelijk mijn KIKO bestelling binnen. Tijdens onze vakantie in Polen kwamen we er achter dat de KIKO die er lag weg was. Dat was best wel even balen. Aangezien ik mij hier nogal op verheugd had. Gelukkig kun je nu makkelijk een online bestelling plaatsen bij KIKO en dat heb ik dan ook maar gedaan. Hoewel ik make-up liever in een winkel koop zodat ik ook de kleur goed kan zien, is een online bestelling plaatsen bij een winkel die niet in Nederland ligt een prima oplossing. 
Mijn eerste KIKO bestelling
Nieuwsgierig wat ik allemaal bestelde? Kijk snel mee. Ik nam onder andere twee prachtige blushes van KIKO mee. Mijn favoriete blush was op en ik was op zoek naar een nieuwe variant. Vooral de rechtse vind ik erg mooi. Op mijn blog kun je trouwens een aantal make-up producten van KIKO winnen waar onder andere de linkse blush in zit. Hier vind je de winactie. 

Ik ben heel blij met al mijn KIKO aankopen. Het zijn stuk voor stuk mooie budget producten met een goede kwaliteit. We moeten nog heel even wachten, maar binnenkort opent KIKO de eerste winkel in Nederland. Deze winkel opent in Amstelveen, hoera! Ik ben heel blij met dit nieuws en hoop dat er meer finalen zullen volgen. 
Wat vind jij van het merk KIKO?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram

Dionne, 28, freelance online marketeer met een passie voor bloggen, online marketing en ondernemen.

24 comments

 1. Dagmar Valerie says:

  Waauw wat een geweldige bestelling! Jeetje hier word je toch ontzettend blij van? Heel mooie producten en wat een te gekke lakjes ook. Love it!

 2. Bianca | Glamorous Lifestyle says:

  Waauwieee! Ziet er onwijs leuk uit, zou het zo willen meenemen haha! Ik heb nog nooit iets van kiko besteld, maar ik houd het zeker in mijn hoofd!

 3. Cynthiiaa says:

  Wow, schitterend! Gorgeous items heb je besteld, ook de blushes, vooral de rechter is een plaatje. Alhoewel links er ook zeker weten mag wezen. De lipsticks heb je in unieke varianten uitgekozen, ben benieuwd naar de swatches!

 4. Rebecca says:

  Oh my wat is Kiko toch prachtig!
  Kan niet wachten op de dag dat ik ooit ook zo een prachtige blush heb 😀
  Wat een onwijs mooie producten heb je uitgekozen zeg.

 5. Liese says:

  Ik heb maar één lakje van Kiko, maar het is echt mijn favoriet. Blijft super zitten voor die prijs 🙂 Dus ik kijk er ook al uit tot er hier winkels van Kiko komen <3

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.