Mijn liefde voor | Inglot Make-up

Mijn liefde voor | Inglot Make-up
Alweer een tijdje terug kocht ik dit prachtige palette van Inglot. Bij Inglot kun je zelf je palette samenstellen. Daardoor heb je nooit meer kleuren die je niet mooi vind. Ik heb dit palette al gekocht tijdens onze vakantie in Polen. Het merk Inglot komt ook uit Polen, waardoor het daar ook een stuk goedkoper is dan in Nederland. 
Inglot Make-up
Ik kocht een palette en een lipstick. De lipstick is ondertussen een van mijn favoriete geworden. Er zit een prachtige shimmer in en hij blijft goed zitten. Ik vind het ook wel belangrijk dat wanneer je een lipstick draagt dat hij wel een tijdje mooi blijft zitten, anders heeft het dragen van een lipstick geen nut in mijn ogen. 
Zoals je kunt zien, zit er een mooie shimmer in oogschaduws. Op een of andere manier vind ik het erg mooi als er in make-up producten een shimmer zit. Dat ziet er meteen een stuk feestelijker uit. Daarnaast vind ik effen producten meestal wat saai.

Binnenkort komt er een look online waar ik deze prachtige producten gebruik.
Wat vind je van mijn Inglot producten?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram.

Dionne, 28, freelance online marketeer met een passie voor bloggen, online marketing en ondernemen.

19 comments

  1. Svenja says:

    Ik heb zelf nog niets van dit merk, maar kijk altijd wel hebberig toe naar al die prachtige producten! Ik moet er snel eens iets van kopen <3

  2. Tess Evea says:

    Mooie producten! Ik heb zelf enkel een palette thuis maar op de één of andere manier trekt dit heel erg in de lijntjes. Jammer! Wat voor oogschaduw basis ik ook gebruik, het lijkt niet te helpen.

  3. Ik heb eerlijk gezegd helemaal niks van Inglot, maar ik lees er altijd zulke goede dingen over dat ik haast wel moet nu haha. Dat pallette is echt heel mooi trouwens! Precies mijn kleuren ook 😉 xx

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.