Beauty | Mijn Essie nagellakjes

Beauty | Mijn Essie nagellakjes
Er is één nagellak merk waar ik een grote fan van ben en dat is Essie. Essie is een nagellak merk waar ik heel erg tevreden over ben. Ze hebben een goede dekking, regelmatig nieuwe collecties en ze blijven lang zitten. Ze zijn wel wat duurder dan andere merken, maar je krijgt er ook veel voor terug. Ze kosten namelijk €10,- per potje. Wel zijn ze af en toe in de aanbieding bij de Etos. 

Essie collectie
Ik ben best veel Essie lakjes. Al deze lakjes heb ik in drie ‘groepen’ verdeeld. De felle kleuren, de glitters en de overige lakjes. Als laatste deel ik mijn favorieten lakjes van Essie. Hoewel ik heel blij ben met alle lakjes, vind ik de laatste lakjes het leukste en draag ik ook het meeste.
Mijn Essie collectie bestaat uit verschillende kleuren. Ik ben dol op felle kleurtjes in het voorjaar of in de zomer, maar ik heb ook een grote liefde voor glitter. Glitter nagellak vind ik er altijd heel leuk uitzien, en draag ik ook graag. Alleen glitter nagellak eraf halen is nog steeds een horror. Ik heb al verschillende manieren geprobeerd, maar het blijft lastig. 
Ik vind het ook leuk om een felle kleur te combineren met glitters. 


Pssst, vorige week was de halve finale van de Fashion Blog Battle. Om door te kunnen naar de volgende ronde heb ik jouw stem nodig. Vind je mijn look mooi én zie je mij graag in de finale? Stem dan op mij! 
Gebruik jij wel eens lakjes van Essie?

Dionne, 28, freelance online marketeer met een passie voor bloggen, online marketing en ondernemen.

17 comments

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.