Beauty | Mijn Essie nagellakjes

Beauty | Mijn Essie nagellakjes
Er is één nagellak merk waar ik een grote fan van ben en dat is Essie. Essie is een nagellak merk waar ik heel erg tevreden over ben. Ze hebben een goede dekking, regelmatig nieuwe collecties en ze blijven lang zitten. Ze zijn wel wat duurder dan andere merken, maar je krijgt er ook veel voor terug. Ze kosten namelijk €10,- per potje. Wel zijn ze af en toe in de aanbieding bij de Etos. 

Essie collectie
Ik ben best veel Essie lakjes. Al deze lakjes heb ik in drie ‘groepen’ verdeeld. De felle kleuren, de glitters en de overige lakjes. Als laatste deel ik mijn favorieten lakjes van Essie. Hoewel ik heel blij ben met alle lakjes, vind ik de laatste lakjes het leukste en draag ik ook het meeste.
Mijn Essie collectie bestaat uit verschillende kleuren. Ik ben dol op felle kleurtjes in het voorjaar of in de zomer, maar ik heb ook een grote liefde voor glitter. Glitter nagellak vind ik er altijd heel leuk uitzien, en draag ik ook graag. Alleen glitter nagellak eraf halen is nog steeds een horror. Ik heb al verschillende manieren geprobeerd, maar het blijft lastig. 
Ik vind het ook leuk om een felle kleur te combineren met glitters. 


Pssst, vorige week was de halve finale van de Fashion Blog Battle. Om door te kunnen naar de volgende ronde heb ik jouw stem nodig. Vind je mijn look mooi én zie je mij graag in de finale? Stem dan op mij! 
Gebruik jij wel eens lakjes van Essie?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

17 comments

 1. Svenja Slootweg says:

  Waaauw, wat een prachtige verzameling heb je <3 Vooral de glitter varianten vind ik erg pretty!

 2. Alexandra // ILUMUOTI says:

  Oeeh, zitten mooie lakjes tussen! Essie is inderdaad een fijn merk 🙂

  xx

 3. Laura Boogers says:

  Wat heb je veel Essie nagellakjes zeg! Het is ook echt mijn favoriete merk:)

  xx Laura

 4. Alexa Op 't Land says:

  Wat heb je veel verschillende en leuke kleuren!
  De tag waar je me laatst in tagde staat vandaag online 🙂

 5. Kirsten says:

  Je hebt echt hele mooie kleuren zeg! Essie is echt een fijn merk op het gebied van nagellak. Ik heb zelf volgens mij ongeveer 5 kleurtjes.

 6. Sarah Speeckaert says:

  Wauw veel glitter! Ik heb eigenlijk geen enkel glitterlakje van Essie. 🙂

 7. Dina says:

  Mooie kleurtjes heb je! Ik heb zelf een lakje van Essie, maar die heb ik echt maar een keer gebruikt, want de kleur staat me niet echt.

 8. Marloes Meeusen says:

  Ik heb op je gestemd trouwens.

  Mooie lakjes! <3 Ik heb zelf geen lakjes van Essie, omdat ik ze te duur vind.

 9. L'armoire d'Amélie says:

  Oh wauw, dat derde glitterkleurtje met die blauwe glittertjes bij is prachtig!!

 10. Juliët Jansen says:

  Is dat chinchilly? Ook mijn favoriet! Ze zijn echt heel fijn, maar ook vooral erg verslavend.

Comments are closed.