Outfit of the day | Winter Wonderland

Outfit of the day | Winter Wonderland
Zaterdagmorgen werd ik verrast door een mooie witte wereld. Het ziet er altijd zo mooi uit als er buiten sneeuw ligt. Dit leek mij ook het perfecte moment om aan de slag te gaan met outfit foto’s. Ik had mijn vader én mijn moeder beide gevraagd om outfit foto’s te maken. Ze zijn leuk geworden en wil ze daarom graag me jullie delen.  
Winter Wonderland
Zaterdag heeft het de hele ochtend nog gesneeuwd. In Limburg lag een dik pak sneeuw. Heerlijk! Ik trok snel mijn outfit aan, pakte mijn camera en rende naar buiten om ook een aantal foto’s te maken van het winter wonderland. Het was echt een plaatje! Jammer dat sneeuw niet zo lang mooi blijft. In de middag begon het te smelten en werd het zo’n vieze natte zooi. Toch heb ik in de ochtend een aantal mooie foto’s kunnen maken. Kijk je mee..?

Muts: Barts – Sjaal: New Yorker – Vest: Vero Moda – Top: Esprit – Jeans: Esprit – Regenlaarsjes: FashionBootz
Pssst, vorige week was de halve finale van de Fashion Blog Battle. Om door te kunnen naar de volgende ronde heb ik jouw stem nodig. Vind je mijn look mooi én zie je mij graag in de finale? Stem dan op mij! 
Wat vind je van mijn outfit?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

12 comments

 1. Laura Boogers says:

  Leuke foto's! Zo jammer dat ik geen foto's heb kunnen maken in de sneeuw. Je draagt ook een leuke sjaal:)

  xx laura

 2. Anouk-Fajez says:

  Lekkere outfit zo! Volgens mij zag ik je nog op de fashion week, je was alleen druk in gesprek dus ik vond het een beetje raar om op je af te stappen haha! <3

 3. Joy says:

  Ik had je even niet herkend maar kende je blog al wel een beetje haha… Leuk je even gezien te hebben tijdens Fashion Week!

  -X-

 4. Merel says:

  jaaa, ik heb vandaag ook gefotografeerd in de sneeuw, whooop. Ik hou er niet echt van, maar op foto's doet het 't wel erg goed. Mooie sjaal!

 5. Stephanie - Fashion is my only religion says:

  Sneeuwfoto's zijn altijd erg mooi! Toen het in december sneeuwde heb ik er ook snel gebruik van gemaakt 😀

Comments are closed.