Beauty | Mijn nieuwe MAC lipsticks

Beauty | Mijn nieuwe MAC lipsticks
Iedere keer wanneer ik productfoto’s probeer te maken van beauty producten en reviews schrijf over beauty producten kom ik iedere keer weer tot de conclusie dat ik hier niet zo goed in ben. Maar goed dat ik geen beauty blogger ben, want ik heb daar wat weinig geduld voor. Toch wil ik graag mijn twee nieuwe aanwinsten met jullie delen.
Twee weken geleden ging ik naar Amsterdam. Ik wilde graag naar de Douglas, want daar verkopen ze MAC en in Amersfoort niet. Ik had nog twee cadeaubonnen liggen en ik wilde graag nieuwe lipsticks kopen. Natuurlijk had ik thuis al heel wat reviews opgezocht om een keuze te maken en uiteindelijk zijn deze twee het geworden. 

Hoewel ik al een hele verzameling lipsticks heb en ik niet elke dag lippenstift draag, omdat ik het soms vergeet en soms niet toepasselijk vind. Als ik gewoon een dagje thuis ben, draag ik geen lippenstift. Natuurlijk heb ik de kleuren gekocht die ik heb nog niet. 😉 Ik koos namelijk voor de wel bekende Faux en voor Pretty Please. 

Faux is ontzettend bekend en beroemd op dit moment en ik vind hem zelf erg mooi. Het is een donkere nude kleur. De tweede die ik kocht is Pretty Please. Dit is een licht roze kleur met een prachtige shimmer in. Je ziet hem niet heel goed op je lippen, maar het is meer een alle daagse kleur. Toch zie je de shimmer wel op je lippen. Iets wat ik erg mooi vind. MAC lipsticks kosten €19,- per stuk en zijn o.a. bij de grotere Douglas finalen verkrijgbaar en bij de Bijenkorf. Dit is in mijn ogen een behoorlijk bedrag voor een lippenstift, maar ik had toevallig nog twee cadeaubonnen, anders zou ik denk niet zo snel een MAC lipstick kopen, want zó ontzettend goed zijn ze ook weer niet. Ik vind ze wel mooi, maar ze blijven niet de hele dag zitten. Ik geef mijn geld liever uit aan schoenen of andere kledingstukken. 😉
Wat vind je van mijn nieuwe MAC lipsticks?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

12 comments

 1. Susan | ishootlovee.com says:

  Bij mij blijven matte lipstick van MAC vrijwel de hele dag zitten. Gelukkig maar, haha. Ik ben groot fan van de lipsticks. Faux wil ik ook nog graag aan mijn collectie toevoegen 🙂

  Liefs, Susan

 2. Lizzy A says:

  Oh wauw, wat een gave kleuren! Eens wat anders dan knalrood of roze! 🙂 Ik wil ook nog een keer een paar lipsticks kopen van MAC.

 3. Dalinka Haze says:

  Mooie kleuren, vooral Faux. Ik vind MAC lipsticks ook behoorlijk duur voor wat je krijgt. Of ik koop gewoon de verkeerde kleuren;-)

 4. Lotje Janssens says:

  Mijn laatste MAC lipsticks die ik kocht waren ook Faux en Please me! Ik ben wel altijd heel tevreden over mijn MAC lipsticks! X

 5. Karlien Vermeersch says:

  echt twee mooie kleurtjes
  benieuwd hoe ze op je lippen tonen!

  leifs
  Karlien

 6. Mirthe Oosting says:

  Leuk Artikel! Faux heb ik zelf ook, echt een favoriet. Pretty Please is ook erg mooi!

Comments are closed.