Outfit of the day | Statement ketting

Outfit of the day | Statement ketting
Vorige week kwamen twee leuke pakketjes binnen. In een pakketje zat een prachtige statement ketting en in het andere pakketje zat dit mooie jeans jasje. Vandaag laat ik zien hoe ik ze combineer in een outfit.
De outfit die ik draag bestaat uit allemaal kledingstukken die nieuw zijn.. Lang leve de sale én leuke samenwerkingen. De laatste tijd ben ik een enorme fan van jeans jasjes. Ik heb heel Pinterest afgezocht voor de leukste combinaties. Een jeans jasje geeft een stoere look aan je outfit. Daarnaast kun je een jeans jasje veelzijdig combineren. Ook iets wat natuurlijk erg fijn is.

Het jeans jasje bestelde ik in de webshop van Express wear. Zelf had ik nog nooit van deze webshop gehoord. Extra leuk om er kennis mee te maken. Het aanbod van Express wear is heel divers. Ze verkopen een heleboel leuke merken zoals Ichi, Pieces, Superdry en nog veel meer! 

Zelf vind ik het altijd erg leuk om nieuwe webshops te ‘ontdekken’. Omdat ik denk dat veel mensen nog niet bekend zijn met deze webshop raad ik jullie zeker aan om een kijkje te nemen, want ze verkopen hele leuke items.

Ketting: Happiness Boutique
Top: Vero Moda
Jeans jasje: Only
Broek: Mango
Schoenen: Unisa
Ik vind deze outfit heel tof en hij behoort nu al tot één van mijn favorieten die ik veel zal gaan dragen. Ik ben enorm blij met mijn leren short die ik draag, maar ik vind mijn jeans jasje ook erg mooi net als mijn statement ketting!
Wat vind je van mijn outfit?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

12 comments

  1. Iep says:

    Wat een gave short zeg! Super leuk gecombineerd met het jasje en de ketting! Staat je echt super goed! Liefs Iep

Comments are closed.