Plog 27-2 | High teaën, een bezoek aan Loods5, frietjes & stappen

Plog 27-2 | High teaën, een bezoek aan Loods5, frietjes & stappen

Yay! Vandaag heb ik weer eens een plog voor jullie. Een hele tijd terug heb ik wel eens een dag geplogd, maar dat is echt alweer lang geleden. Tijd om daar verandering in te brengen. Afgelopen zaterdag had ik een hele leuke dag en hebben toffe dingen gedaan. Nieuwsgierig? Bekijk dan mijn plog.

Zaterdagmorgen had ik mij voorgenomen om diehard te gaan uitslapen. Ik weet van mijzelf dat ik sowieso al niet zo’n uitslaper ben, maar om 7.36 was ik klaarwakker. Ik besloot nog even in bed te blijven liggen en bij te lezen op mijn telefoon. Vervolgens ben ik opgestaan en mij gaan klaarmaken. Ik werkte eerst nog een beetje aan mijn blog, pakte pakketjes in voor Marktplaats en ruimde ik mijn kamer een beetje op.

Ontbijt (vanille yoghurt met muesli en banaan)
Mijn nieuwe jasje
Ik kocht een cadeautje voor een vriendinnetje

Om 12.00 hadden we afgesproken voor een heerlijke high tea. We gingen high teaën bij Barista café in Amersfoort. Een nieuwe, toffe plek waar je ook lekker koffie kunt drinken. Zelf was ik fan van de inrichting. Zo leuk gedaan! Helemaal mijn stijl!

De inrichting van Barista Café is zó leuk!

Na de high tea brachten we een bezoek aan de kringloop en aan Loods5. Vooral van Loods5 ben ik zó’n fan. Ze verkopen echt heel veel toffe items. Ik kan niet wachten om straks mijn eigen appartement in te richten. 

Liefde voor Loods5

In de avond at ik de lekkerste frietjes die er bestaan: frietjes van Van Gogh! Yum! Ook kocht aan het eind van de dag tulpen, maar ik maakte pas toen het al donker was een foto van de tulpen. 

Bier, oftewel Radler. Ik ben dol op Radler en vooral die met grapefruit. Voordat we de stad ingingen kletsten we tot 23.30 bij en maakten we ons klaar voor een stapavondje. Het was een hele gezellige avond. Uiteindelijk lag ik heel moe, maar voldaan in bed.

Ben jij ook zo dol op Loods5?
Volg mij op BloglovinInstagramFacebookTwitter en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

2 comments

Comments are closed.