Outfit of the day | De vleermuis blouse

Outfit of the day | De vleermuis blouse
Het delen van outfit posts is en blijft het leukste om te doen. Het liefste deel ik elke dag een outfit post, maar dat is sinds ik fulltime werk niet meer mogelijk. Maar toch deel ik nog steeds outfits die ik erg leuk vind. Bij mijn nieuwe baan kan ik eindelijk al mijn leuke kleding dragen. Ik heb gelukkig heel veel kleding, dus ik combineer er op los. Toen ik nog werkte in de kinderopvang was dat wel anders. Ik droeg toen altijd oudere kleding waarvan ik het niet erg vond dat ze vies werden door de kinderen. Ook is het absoluut niet handig en praktisch om rokjes, jurkjes of hakken te dragen. Nu kan dat gelukkig wel, dus daar geniet ik met volle teugen van. 

Tijdens het weekendje in Utrecht heb ik mijn nieuwe blouse aangetrokken. Deze blouse kocht ik tijdens de sale bij de Mexx. Ik had hem al langer op het oog, maar vond hem steeds te duur. Nu was hij 70% afgeprijsd en kon ik hem uiteraard niet laten liggen. De blouse heeft van die leuke vleermuis mouwen. Hoewel de blouse voor nu nog veel te koud is, omdat die zo dun is, kan ik hem wel met een vest dragen. Ik kan niet wachten op de lente, zodat ik eindelijk niet meer elke dag een sjaal, vest en kledingstukken hoef te dragen om het een beetje warm te hebben. Typisch geval van een koukleum.. 😉 

Vest: TK Maxx
Blouse: Mexx
Jeans: Esprit
Schoenen: Sacha
Horloge: Casio
Wat vind je van mijn outfit?
Volg mij op BloglovinInstagramFacebookTwitter en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

7 comments

Comments are closed.