Business | Nieuwe visitekaartjes voor mijn blog én freelance klussen

Business | Nieuwe visitekaartjes voor mijn blog én freelance klussen

Het is ondertussen alweer een hele tijd geleden dat ik overgestapt ben op WordPress en een nieuwe lay-out online is gegaan. Toch had ik nog steeds geen nieuwe visitekaartjes laten ontwerpen. Zonde, want wat heb je nu aan visitekaartjes met een oud logo en zelf met een e-mail adres dat ik niet meer gebruik. Hoog tijd voor verandering. Kijk je mee naar mijn nieuwe kaartjes?

Zoals ik al vertelde heeft het iets langer geduurd voordat de nieuwe visitekaartjes er waren. De grootste reden was gebrek aan tijd. Ik had wel tijd om ze te bestellen, maar ik moest ze eerst nog ontwerpen. Aangezien ik wel enige ervaring heb met InDesign is dat niet zo’n probleem, maar meer de tijd en ook wat ik wilde. Wilde ik een visitekaartje voor alleen mijn blog en een visitekaartje voor mijn freelance opdrachten? Dat vond ik maar omslachtig, daarom dat ik gekozen heb om het te combineren met elkaar. Naast mijn fulltime baan, heb ik ook een eigen bedrijf waar mijn blog Diolifestyle.nl onderdeel van is. Ik werk regelmatig op freelance basis. Denk aan het beheer van social media, social media advertising, maar ook het schrijven van blogs of andere content voor andere bedrijven en soms simpele ontwerp klussen. Noem het maar op. Van alles wat, maar mijn focus ligt op mijn blog, social media, influencer en (online) content.IMG_5713IMG_6108 IMG_6109 

Ik heb de visitekaartjes vrij simpel gehouden. Op de voorkant heb ik gekozen voor een lichtgrijze achtergrond met mijn eigen logo en aan de achterkant ook voor dezelfde grijze achtergrond kleur gekozen met een roze bolletjes omheining, omdat ik het anders wel erg saai vond. Vervolgens heb ik mijn naam, functie en contactgegevens erop gezet. That’s it. Voor de afwerking heb ik gekozen voor een glans afwerking, zodat het er net wat chiquer uit ziet. Nu kan ik gaan shinen met mijn luxe visitekaartjes en als een malle nieuwe opdrachten binnen harken.

Wat vind je van mijn visitekaartjes?

Volg mij via Facebook – Twitter  Instagram – Pinterest

*Dit artikel is door middel door een samenwerking tot stand gekomen

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

11 comments

 1. Darina says:

  Mooie visitekaartjes! Ik heb laatst ook nieuwe besteld en de lay out ook simpel gehouden.

 2. Sarah says:

  Ziet er heel goed uit. Ik vind het altijd mooier wanneer visitekaartjes simpel en duidelijk worden gehouden. Top dus 🙂

 3. Ayla says:

  Mooie kaartjes, vind het leuk dat je op de achterkant gewoon je simpele info hebt en geen bomvol kaartje. Waar heb je ze laten drukken? Ik moet ook nog nieuwe kaartjes maken, maar ik heb hetzelfde als jij had: het komt er steeds niet van! Nu ben ik ook bijna nooit in de situatie dat ik een kaartje moet afgeven, maar toch!

  • Hi Ayla, ik heb ze laten drukken bij Drukbedrijf.nl (staat ook vermeld met een linkje in het artikel). (: Mocht je nog vragen hebben, hoor ik het graag!

Comments are closed.