FASHION | De mooiste sneakers voor dit seizoen

FASHION | De mooiste sneakers voor dit seizoen

Sneakers, je hebt ze in alle maten en vormen. Zelf heb ik in verhouding met het aantal schoenen dat ik heb, maar weinig sneakers. Dat komt omdat ik een haat-liefde verhouding met sneakers heb. Ik ben nogal lang en slank, maar mijn voeten zijn daarentegen gigantisch: maat 42 wel te verstaan. Je begrijpt dat die verdeling niet helemaal klopt. Daarom wil ik het liefst schoenen waar mijn voeten niet al te groot lijken en hierdoor zul je mij niet zo snel met sandalen of slippers zien.

Het grote voeten dilemma

Op een of andere manier heb ik altijd het gevoel dat mijn voeten HUGE lijken in sneakers, vooral in All Stars en dat is nu precies datgene dat ik niet wil. Hierdoor laat ik vaak sneakers links liggen. Zonde eigenlijk, want ze lopen een stuk comfortabeler dan enkellaarsjes met een hak. Bij mijn vorige baan was het not done om sneakers te dragen: het moest altijd netjes. Nu ik een nieuwe baan heb, waar het allemaal wat minder formeel is, is het wel toegestaan om sneakers te dragen. Hoog tijd om op zoek te gaan naar een mooi paar. Ik vind Nike Air Max stiekem best wel tof. Hoewel vroeger alleen maar hardcore mensen het droegen in mijn ogen, is het nu hip. sneakers

1: Adidas Stan Smith – Polka Dots

2: Adidas Stan Smith – Nude

3. Adidas – Superstarsneakers 21

4. New Balance 

5. Asics gel 

6. Nike Air Max

sneakers-2

7. New Balance

8. Puma Platform 

9. Nike Sportswear

Tijdens mijn citytrip naar Manchester waar ik geen gebruik heb gemaakt van het openbaar vervoer maar alles gelopen heb, merkte ik dat de schoenen die ik nu heb (voornamelijk laarzen met een hak) niet ideaal zijn om zoveel op te lopen. Veel sneakers heb ik niet. Dus tijd om mijzelf te verdiepen in de “sneaker markt”. Ik kan je vertellen: die is groot, heel groot! Ondertussen heb ik heel wat webshops bekeken, maar het aanbod bij The Sneaker shop is toch wel erg groot. Love it. Ik hou ervan om veel keuze te hebben. 😉 Ik heb nu een oog op de Nike Air Max 1, maar nu is het nog de vraag voor welke gaat het worden..? We gaan het zien, maar hoe dan ook een mooi paar sneakers komt mijn kant op!

Welke sneaker vind jij het leukst?

Volg mij op Bloglovin, Instagram, FacebookTwitter en Pinterest

*Dit artikel is door middel door een samenwerking tot stand gekomen

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

12 comments

 1. Darina says:

  Ik ben verzot op de Adidas Superstars. Ik heb vorig jaar een paar gekocht maar kijk weer uit naar een nieuw paar, een ander kleurtje bijvoorbeeld. De roze vind ik erg leuk!

 2. Mylène says:

  Toevallig ben ik nu weer op zoek naar nieuwe sneakers. Vind de kleurtjes van de laatste drie wel heel tof. Normaal draag ik altijd wit of zwart dus misschien is dit voor de verandering wel leuk!

 3. Lana says:

  Ik zou echt niet zonder sneakers kunnen! Het blijven toch de meest comfortabele schoenen uit mijn collectie. Vind zelf Nike Airmax Pegasus en de Adidas Superstars het leukst!

 4. Anke says:

  Oh wauw, wat een mooie schoenen! Ik ben vooral verliefd op sneaker-paar nummer twee. X

 5. Ik vind de adidas sneakers erg mooi! Ben al een half jaar aan het twijfelen om ze te kopen, maar vind ze ook redelijk prijzig. Maar heb er wel goede dingen over gehoord. Dus misschien toch maar eens halen 🙂

 6. Bo (Bography) says:

  Wauw die tweede en de laatste twee vind ik heel erg mooi. Het liefst zou ik ze allemaal kopen haha 🙂 Op dit moment heb ik witte adidas stan smith en het zijn echt de fijnste sneakers die ik ooit gehad heb! Leuk artikel!

 7. Annemijn says:

  Misschien zijn de laatste sneakers qua kleur niet eens de meest spectaculaire, maar ik vind ze erg mooi! Ideaal kleurtje voor de lente en herfst.

 8. Lesley says:

  Oeee! Nummer vier en vijf zijn mijn favorieten. Draag zelf erg veel sneakers gelukkig mag dat ook op m’n werk.

Comments are closed.