Vlog | Winkelen & High Teaën in Arnhem

Vlog | Winkelen & High Teaën in Arnhem

Jaa, er staat weer een filmpje online. Afgelopen dinsdag ben ik de hele dag gaan winkelen in Arnhem en genoot ik van een lekkere high tea. Het leek mij heel leuk om jullie een dagje mee te nemen en de hele dag te gaan vloggen. 


Winkelen & High Teaën in Arnhem
Ik was nog nooit gaan winkelen in Arnhem, dus dat was extra leuk. Daarnaast is de sale begonnen. De beste manier om mij blij te maken is leuke koopjes op de kop tikken tijdens de sale. Ja, ik ben een echte koopjesjager. Ik bekijk het van de positieve kant, als ik in de sale koop kan ik voor hetzelfde geld veel meer kopen. Win – win situatie in mijn ogen. 
Kijk je snel mee?

Wat vond je van mijn vlog?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitterInstagramYoutube en Pinterest 

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

12 comments

 1. Laura Boogers says:

  Leuke vlog! Ik heb echt nog nooit een high tea bij een restaurant gedaan, wil ik nog steeds graag doen:)

  xx Laura

 2. Manon Boerakker says:

  Dat ziet er lekker uit, ik heb pas geleden voor het eerst high tea gehad dat was zo leuk

 3. Leuke vlog! Benieuwd of je die vest nog gevonden hebt. Die High Tea ziet er superlekker uit. Binnenkort ga ik ook voor de eerste keer High Teaën voor mijn verjaardag.

 4. Lisa Groot says:

  Oeh dat ziet er zeker lekker uit! Ik ga binnenkort voor het eerst een high tea doen, dus ik ben heel benieuwd haha! Liefs xx

 5. Karlien Vermeersch says:

  oh super leuk 🙂
  ik vind het ook altijd usper gezellig shoppen in arnhem
  fijne stad om te wonen 😉

  liefs
  Karlien

Comments are closed.