Vlog | Winkelen & High Teaën in Arnhem

Vlog | Winkelen & High Teaën in Arnhem

Jaa, er staat weer een filmpje online. Afgelopen dinsdag ben ik de hele dag gaan winkelen in Arnhem en genoot ik van een lekkere high tea. Het leek mij heel leuk om jullie een dagje mee te nemen en de hele dag te gaan vloggen. 


Winkelen & High Teaën in Arnhem
Ik was nog nooit gaan winkelen in Arnhem, dus dat was extra leuk. Daarnaast is de sale begonnen. De beste manier om mij blij te maken is leuke koopjes op de kop tikken tijdens de sale. Ja, ik ben een echte koopjesjager. Ik bekijk het van de positieve kant, als ik in de sale koop kan ik voor hetzelfde geld veel meer kopen. Win – win situatie in mijn ogen. 
Kijk je snel mee?

Wat vond je van mijn vlog?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitterInstagramYoutube en Pinterest 

Dionne, 28, freelance online marketeer met een passie voor bloggen, online marketing en ondernemen.

12 comments

 1. Lisa Groot says:

  Oeh dat ziet er zeker lekker uit! Ik ga binnenkort voor het eerst een high tea doen, dus ik ben heel benieuwd haha! Liefs xx

 2. Karlien Vermeersch says:

  oh super leuk 🙂
  ik vind het ook altijd usper gezellig shoppen in arnhem
  fijne stad om te wonen 😉

  liefs
  Karlien

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.