Cluse Horloge | Klassiek & Stijlvol

Cluse Horloge | Klassiek & Stijlvol
Dat ik een horloge tic heb, is jullie vast al opgevallen. Ik koop regelmatig nieuwe horloges om zo altijd een passende horloge bij elke outfit te kunnen dragen. Op dit moment heb ik een hele verzameling aan verschillende soorten horloges. Hoe leuk is het om bij een klassieke outfit ook een klassiek horloge te kunnen dragen?

Cluse Watch
Vorige week lag er een heel mooi pakketje op mij te wachten. Toen ik het pakketje open maakte, zag ik dat er een prachtig horloge van het merk Cluse in zat. Het is een heel mooi klassiek horloge. Perfect voor een chique outfit. Laatst kwam ik het merk Cluse voor het eerst tegen. Ik had er nog nooit van gehoord, maar hun klassieke horloges vond ik erg mooi. Ik twijfelde nog even wat voor een soort horloge ik nu het mooist vond, maar uiteindelijk ben ik voor een simpel en strak horloge gegaan met een bruine leren band en rosé gouden details. Ik ben heel blij met dit horloge, zeker omdat ik nog geen horloge had in deze kleur. Het klokje is relatief groot, maar niet té groot in mijn ogen. Ik heb nogal dunne plozen, maar er zitten genoeg gaatjes in om hem strak te kunnen dragen. 

De horloge ziet er kwalitatief er ook heel goed uit. Je kunt zien dat het een wat duurder horloge is. Ik heb hem online besteld via de website van Cluse. Hij kost €129,-
Ik ben heel blij met dit mooie, klassieke horloge.
Wat vind jij van het horloge?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram.

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

24 comments

 1. Karlien Vermeersch says:

  hele mooi horloge!
  ik heb t meer voor horloges met schakels, maar deze vind ik echt mooi en tijdloos

  liefs
  Karlien

  • Anoniem says:

   Sterker nog, het is exact hetzelfde horloge, maar dan staat er een ander merkje op. En bij cluse betaal je er 70 euro minder voor!

 2. Amélie says:

  Ik ken het merk ook nog maar recent. Ze hebben inderdaad erg leuke horloges! Het bijhorende opbergzakje is ook tof!

  Amélie

 3. beautylisz.com says:

  Wat een onwijs mooi horloge. Past echt overal bij. Zou hem graag willen hebben!!

 4. Denise says:

  Ik vind hem heel gaaf! Op mijn wishlist staat ook al heel lang een horloge van Cluse. Ik vind het echt een prachtig merk. Ik heb een licht roze op het oog. Nog even sparen haha <3

Comments are closed.