Outfit of the day | Little Black Dress

Outfit of the day | Little Black Dress
Vorige week was het dan zover. Ik had een bruiloft van iemand uit mijn directe omgeving. Spannend, maar ook erg leuk. 
Ik trok de jurk aan die ik speciaal had gekocht voor deze mooie gelegenheid. Het is een simpele jurk van de H&M, maar wel chique genoeg voor een bruiloft. Het was die dag heerlijk weer. De zon heeft de hele dag geschenen. Ik had mijn panty zelfs uit kunnen laten, zo warm was het.
Little Black Dress
Het heeft wat moeite gekost, maar uiteindelijk heb ik hem dan toch écht gevonden. Een jurk voor de bruiloft. Achteraf gezien ben ik heel blij met de keuze voor deze jurk. Zeker omdat het nogal wat moeite heeft gekost om een geschikte jurk te vinden. 
Op de voorkant zitten er roches en je kunt de jurk van voren strikken, zodat je wat taille in de jurk kan creëren. Ik had mooie bruine pumps van het merk Unisa gekocht. Deze pumps heb ik twee weken ervoor élke avond ingelopen. Helaas kon ik er aan het einde van de middag niet meer op lopen. Shame on me. Ik had écht last van mijn voeten, zelfs de ballerina’s deden nog pijn. Gelukkig was er tussendoor ook even tijd om outfit foto’s te maken, want tijdens zo’n speciale gelegenheid is het wel leuk om je outfit vast te leggen. Er zijn ook een paar hele mooie foto’s van mij en mijn vriend samen gemaakt. Daar ben ik heel blij mee. Die foto’s wil ik graag laten afdrukken als mooie herinnering.
Het was een mooie, zonnige dag. Perfect voor een bruiloft.

Jurk: H&M
Panty: Hema
Schoenen: Tommy Hilfiger
Horloge: DKNY
Wat vind je van mijn jurk?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram.

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

11 comments

  1. Rowan - RebelliousyetRomantic says:

    Wat een mooi jurkje! En wat staat je haar je mooi zo! 🙂

Comments are closed.