Crush | Blue Leather Bag

Crush | Blue Leather Bag

Soms zie je een kledingstuk, schoenen of andere accessoires waar je meteen verliefd op wordt. Dat heb ik wel vaker. Ik bezoek vaak winkels en ben ook vaak aan het rond neuzen in online shops. Daardoor zie ik vaak de nieuwste collecties en kom ik vaak mooie dingen tegen. Dingen waar ik meteen verliefd op word. 

Blue Leather Bag
Tijdens het samenstellen van een nieuwe ‘What to Wear’ outfit kwam ik deze prachtige leren tas van het merk Zign tegen in de webshop van Zalando. Deze mooie en stijlvolle leren tas is in mijn ogen een echte musthave. Ik vind hem erg mooi. Hij is verkrijgbaar in het donkerblauw en zwart. Zelf vind de donkerblauwe het mooiste. Omdat ik vaak kies voor een zwarte tas, vind ik deze donkerblauwe variant net wat chiquer en mooier.

Hij is verkrijgbaar in de webshop van Zalando en kost €59,95. Hoewel dit helemaal niet veel is voor een echte leren tas, is het natuurlijk nog leuker wanneer je deze tas nóg goedkoper zou kunnen scoren. Gelukkig bestaat er altijd wel een kortingscode voor Zalando, waardoor je nog meer kunt shoppen voor hetzelfde bedrag. Ideaal lijkt mij zo. 
Hoewel ik op dit moment een NO_BUY heb, zal ik hem niet kopen. Maar misschien dat ik hem over tijdje – als ik hem nog steeds leuk vind – koop.
Wat vind je van deze tas?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

12 comments

  1. Sharon | Nella Vita says:

    Haha ik herken het NO-BUY momentje.. lekker handig zo net met alle nieuwe collecties! Hoop voor je dat je een goedkopere versie kunt vinden!

Comments are closed.