Outfit of the day | Romantic Spring

Outfit of the day | Romantic Spring
Zaterdag had ik eindelijk weer tijd om outfit foto’s te maken. Afgelopen weken heb ik nogal druk gehad met afstuderen, waardoor ik pas laat thuis was. Dan is het meestal al te donker om outfit foto’s te maken en als het niet de donker is, heb ik geen fotograaf die foto’s kan maken. Typische fashion blogger struggels.
Romantic Spring
Wat heb ik zaterdag genoten van het heerlijke weer. Het is zoveel fijner wanneer de zon schijnt en je de zonnestralen op je gezicht voelt branden. Ik word heel vrolijk van de zon. Het geeft mij weer positieve energie om mijzelf weer 200% in te zetten voor het afstuderen.
Omdat het zo’n lekker zonnig weer was, trok ik ook mijn voorjaarskleren aan. Mijn mooie roze blouse die ik alweer een tijdje terug kocht bij de Costes, maar nog niet zo vaak aan heb gehad en mijn witte colbert jasje van de Esprit. Zo fijn om weer lichte kleding te dragen. 

 
Jasje: Esprit
Blouse: Costes
Ketting: OneRepublic
Riem: Costes
Broek: Zara
Schoenen: Divino
Wat vind je van mijn outfit?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitterInstagramYoutube en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

24 comments

  1. Saskia | Former Parades says:

    Heel mooie outfit! Je jasje & blouse zijn inderdaad heerlijk zomers 🙂

    ♥♥♥ Saskia

  2. Yudeska says:

    Wat zie je er goed uit, het geheel is erg mooi! Ik hou van mensen die kleding goed kunnen combineren:)

Comments are closed.