Crush | Cut Out Boots

Crush | Cut Out Boots
Tijdens mijn speurtocht op zoek naar leuke items in de sale, kwam ik deze prachtige cut out boots tegen. Een tijdje terug moest ik helemaal niets hebben van dit soort schoenen. Ik vond ze niet mooi en vooral heel onpraktisch. Laarzen met open stukken, wie bedenkt dat? Dat is toch veel te koud?
Van deze gedachte krabbel ik terug, want ik ben verliefd geworden op deze prachtige boots.

Ze zijn op dit moment te bewonderen in de sale van Ziengs. Ik twijfel nog een beetje, maar ik ben bang dat deze mooie schoenen binnenkort op mijn schoenen rek staan. Hihi.
Wat vinden jullie van deze boots?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

14 comments

 1. Fientje Van Hove says:

  Deze zijn helemaal mee met de mode, maar toch nog classy. Heel erg mooi!

 2. Lisette Pool - 24/7 STYLISH says:

  Ik vind ze echt heel erg leuk, ik twijfel er alleen enorm aan want ik ben er bijna zeker van dat ik deze niet zal dragen in de zomer, veel te warm!

  Love, Lisette

 3. Donna Luisa Huijzendveld says:

  Ik vind ze heel erg leuk! Een vriendin van mij heeft ze ook! x

 4. Amy says:

  Ik vind ze echt wel leuk! Voor mezelf iets minder (ze passen niet zo bij m'n stijl) maar bij andere mensen vind ik ze wel mooi staan.

 5. Sara - lovelowbudget says:

  Ik ben sowieso wel fan van cut out boots en deze zijn ook echt prachtig!

 6. Myrthe says:

  Ik vind ze echt heel erg leuk! Ik heb zelf ook een paar laarzen van Ziengs en die zitten heel erg fijn en gaan ook heel lang mee. 🙂

Comments are closed.