Shoplog | Nieuwe kleren zijn leuk!

Shoplog | Nieuwe kleren zijn leuk!
Afgelopen week plaatste ik voor het eerst een bestelling bij de webshop van Tilburg online. Ik had wel eens van deze webshop gehoord, maar ik had er nog nooit iets besteld. Het aanbod is groot en ze verkopen heel veel leuke merken zoals bijvoorbeeld Esprit, Vila, Only en Mexx.
Waarom nieuwe kleren zo leuk zijn
De euforie van nieuwe kleren is lastig uit te leggen. Nieuwe spullen zijn altijd leuk, maar nieuwe kleren zorgen er ook voor dat ik iedere keer iets leuks kan aantrekken. 
Ik vind het heerlijk om door de winkels te struinen op zoek naar de leukste items en koopjes, maar ik kan ook uren achter de computer zitten en van alles online bestellen. 
Zoals je waarschijnlijk begrijpt, koop ik dan ook vaak nieuwe kleren. Wanneer ik de nieuwe kleren binnen heb, wil ik ze het liefste meteen allemaal aantrekken en aan de slag gaan met het bedenken van nieuwe combinaties. Door het dragen van een mooie outfit voel ik mij zekerder. Het zal jullie dan ook niet verbazen dat ik een enorme garderobe heb.  

Ik kocht een simpel t-shirt met een tekst erop. Ik heb dit t-shirt extra een maat groter gekocht, zodat ik hem oversized kan dragen. Met een statement ketting ziet het er meteen heel leuk uit. Ook kocht ik een donker bordeaux rode skinny broek. Een gekleurde broek is altijd leuk om te combineren met een zwarte top. 
Al een tijdje was ik op zoek naar een leuke skater rok, alleen kon ik nooit eentje vinden die voldeed aan al mijn eisen. Doordat ik vaak winkels bezoek, een mode kenner ben én vaak online shop ben ik ook best kieskeurig. Toen ik deze skater skirts tegenkwam, vielen ze me meteen in mijn smaak. Ze zijn gemaakt van een heel soepel stofje en daardoor vallen ze heel leuk. De rokjes zijn niet heel lang, maar ik vind het wel leuk om ze high waisted te dragen. In de zomer kun je ze dragen zonder een panty en in de winter kun je ze dragen met legging. Ideaal. Ik ben heel blij met de rokjes en ze zullen zeker binnenkort terug te zien zijn in een outfit post.

Wat vinden jullie van mijn aankopen?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

16 comments

Comments are closed.