De laatste “outfit-of-the-day-post” ever?

De laatste “outfit-of-the-day-post” ever?

De zomer ligt ondertussen alweer achter ons, maar dat weerhoudt mij niet om deze outfit nog te delen. Een aantal weken geleden – toen het nog lekker weer was – droeg ik weer eens mijn geliefde Rebecca Minkoff tas die ik shopte tijdens mijn reis naar New York. Ondanks dat ik hem niet zo heel vaak draag, want wanneer draag je nu zo’n tas? Door de week werk ik en in het weekend heb ik niet altijd een gelegenheid die daar bij aansluit. We maakten de foto’s op het station van Amersfoort, want dat blijkt een prachtig symmetrisch station te zijn.

Dingen veranderen

De laatste tijd merk ik heel erg dat ik veranderd ben; dingen die ik eerst leuk en interessant vond, vind ik nu een stuk minder leuk. Dit zie je ook steeds meer terug in mijn blog. Ik vind het niet meer heel fijn om voor een camera te staan en outfit foto’s te maken. Ik heb het gevoel dat ik daar ‘te oud’ voor ben geworden en dat ik liever een artikel schrijf waar ik iets meer over nagedacht hebt, dan een heel dun artikel waar ik inhaak over mijn outfit van die dag.

De laatste “outfit-of-the-day-post” ever?

Wellicht. In ieder geval zul je het niet meer vaak voorbij zien komen. Daarentegen vind ik het veel fijner om een uitgebreid artikel te schrijven waar wat meer diepgang in zit. In een artikel van 300 woorden kun je maar weinig vertellen en is de boodschap vrij kort. In 2013 ben ik begonnen met Diolifestyle.nl. Toen was ik een student die op kamers woonde, alle tijd van de wereld had en veel leuke dingen deed. Tegenwoordig werk ik fulltime, is mijn vrije tijd zeer gering en kostbaar. De tijd die ik heb wil ik op een goede manier spenderen.

Mijn blog is volwassener geworden

Dit zie je ook terug in mijn blog. Voorheen kwam er elke dag een artikel online, maar nu zijn er dat drie per week en zelfs dat lukt niet altijd. Toch probeer ik dat als houvast te nemen. Van die artikelen die dan online komen, wil ik wel dat het drie goede artikelen zijn waar goed over nagedacht is. Het artikel “Werkt zo’n agressieve vorm van marketing zoals de webshop About you doet?” werd extreem goed gelezen. In dat artikel bekritiseer ik hun marketingcampagne, wat vervolgens weer raakvlak heeft met mijn baan als online marketeer. Ook het artikel waarin ik beschreef dat het eindelijk wat beter met mijn ging en dat de maand september bestond uit allerlei geluksmomentjes werd goed gelezen. Persoonlijke-, maar ook marketing en business gerelateerde artikelen waar ik mijn meerwaarde duidelijk naar voren kan brengen, vallen in de smaak en dat is fijn.

Look-a-like blouse 1 & Look-a-like blouse 2

Look-a-like rok 1 & look-a-like rok 2

Rebecca Minkoff tas

Gouden loafers

Wat vind je van mijn outfit?

Volg mij op Bloglovin, Instagram, FacebookTwitter en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

5 comments

 1. Romy says:

  Ik vind het alleen maar mooi om te lezen dat je blog met je meegegroeid is en dat je daarin echt je hart volgt. Maar je kunt van een outfitpost ook een mooi persoonlijk artikel maken in mijn ogen, door bijvoorbeeld iets persoonlijks tussendoor te delen. Maar het belangrijkste is dat je doet wat voor jou goed voelt 🙂 Anyway, hele gave outfit en wat een toffe fotolocatie!

 2. Lana says:

  Leuke outfit en mooie locatie! Ik snap je heel goed, van een outfitpost een interessant artikel maken is best lastig. Vooral als je het leuker vindt om over marketing en business te schrijven. Ik heb jouw artikel over About You ook gelezen en vond dat ook super interessant. Je interesses veranderen en zo verandert je blog met je mee :).

 3. Carlooke says:

  Ikzelf ben 38 ( bijna 39) een een man!
  ik sta ook dagelijks voor de spiegel fotos te maken van mijn outfits omdat ik nu eenmaal van fashion hou. Laat ze maar denken dat het kinderachtig is, doe wat je graag doet en van houdt
  niemand moet je zeggen wat je wel en niet mag …
  je outfits zijn altijd on point en hoop er nog lang van te kunnen mogen genieten!

Comments are closed.