De leukste outfits van het afgelopen jaar #2

De leukste outfits van het afgelopen jaar #2

Een paar weken geleden deelde ik al een ander artikel waar ik mijn favoriete outfits van het afgelopen jaar deelde. Omdat een top 5 van alle outfits van het afgelopen jaar niet haalbaar was, heb ik nu deel twee voor jullie met de mooiste en leukste outfits! Kijk je mee..?

Wat opvalt bij deze outfits is dat de eerste twee outfits gemaakt zijn rond de Kerst periode, want op de beide foto’s zie je op de achtergrond heel wazig kerstlampjes. Iets wat ik heel tof eruit vind zien! Ik ben dol op de Kerst periode! Naast winter outfits staat er ook een zomer outfit tussen. De outfit met mijn jeans jurkje is ook wel mijn favoriet. Als ik zo naar de outfits terug kijk, zie je wel dat ik veranderd ben en dat mijn kledingstijl ook een beetje veranderd is. Maar ach, dat hoort erbij. Je kleedt je natuurlijk ook naar je leeftijd. Naarmate je ouder wordt, verandert je kledingstijl sowieso.

Outfit

Outfit
Outfit
Outfit
Outfit
Outfit
Welke outfit vind jij het leukst?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

12 comments

  1. Brittany Elizabeth says:

    Ik vind jou outfits posts altijd geweldig! Alles staat jou gewoon haha!

  2. Simone -lifeofsimone- says:

    Ik vind ze allemaal leuk! Mijn favoriet is denk ik de laatste, die zou ik zo aantrekken.

  3. Deisy says:

    Prachtige foto's zeg en mooie outfits zeg. Ik zie altijd op Pinterest dingen langskomen en merk dat we heel erg dezelfde stijl hebben (ook al kan jij wel combineren en ik faal dik daarin haha).

Comments are closed.