Outfit of the day | De Varkensmarkt in Amersfoort

Outfit of the day | De Varkensmarkt in Amersfoort
Yay voor het feit dat ik de laatste tijd weer regelmatig outfit foto’s maak en deze maar al te graag met jullie wil delen. Het is en blijft toch een van de leukste dingen om te doen. Naast het maken van outfit foto’s en het schrijven van de artikelen daarbij, merk ik dat ik het ook heerlijk vind om allerlei hersenspinsels te delen waarmee ik worstel. Afijn, nu is het tijd voor deze outfit die ik maakte op de Varkensmarkt in Amersfoort.
Jup, in Amersfoort ligt er een straat die de Varkensmarkt heet. Een straat midden in het centrum van Amersfoort. Deze outfit foto’s maakte mijn vriend vorige week voordat we gingen ontbijten bij de V&D. Misschien is het al opgevallen, maar mijn vriend en ik beginnen een verslaving te ontwikkelen voor de ontbijtjes van de V&D. Die bevallen erg goed zeg maar! 

Jas: Vero Moda
Vest: Zara
Blouse: Costes
Broek: SuperTrash
Tas: SPRDLX
Schoenen: Sacha
Sjaal: Stradivarius
Wat vind je van mijn outfit?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

9 comments

  1. Sandra says:

    Yay, nog iemand die verslaafd is aan La Place ontbijtjes! Hihi. Te lekker!
    Gave foto's zijn het geworden. Ik vind vooral je jas super tof! 🙂

Comments are closed.