Outfit of the day | De Varkensmarkt in Amersfoort

Outfit of the day | De Varkensmarkt in Amersfoort
Yay voor het feit dat ik de laatste tijd weer regelmatig outfit foto’s maak en deze maar al te graag met jullie wil delen. Het is en blijft toch een van de leukste dingen om te doen. Naast het maken van outfit foto’s en het schrijven van de artikelen daarbij, merk ik dat ik het ook heerlijk vind om allerlei hersenspinsels te delen waarmee ik worstel. Afijn, nu is het tijd voor deze outfit die ik maakte op de Varkensmarkt in Amersfoort.
Jup, in Amersfoort ligt er een straat die de Varkensmarkt heet. Een straat midden in het centrum van Amersfoort. Deze outfit foto’s maakte mijn vriend vorige week voordat we gingen ontbijten bij de V&D. Misschien is het al opgevallen, maar mijn vriend en ik beginnen een verslaving te ontwikkelen voor de ontbijtjes van de V&D. Die bevallen erg goed zeg maar! 

Jas: Vero Moda
Vest: Zara
Blouse: Costes
Broek: SuperTrash
Tas: SPRDLX
Schoenen: Sacha
Sjaal: Stradivarius
Wat vind je van mijn outfit?

Dionne, 28, freelance online marketeer met een passie voor bloggen, online marketing en ondernemen.

9 comments

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.