De leukste schoenen van Ziengs

De leukste schoenen van Ziengs

Vrouwen en schoenen, moet ik daar nog iets aan toevoegen? Welke vrouw is er nu niet dol op? Zelf kan ik er geen genoeg van krijgen en koop ik het liefst alle mooie schoenen die ik maar tegenkom. Zeker nu het voorjaar en de zomer weer voor de deur staan, wil ik graag schoenen kopen van de laatste trends. Ook showen veel winkels nu hun nieuwe collecties, om hebberig van te worden. 

Tijdens een bezoekje aan Ziengs zag ik dat deze winkel te leuke schoenen in hun nieuwe collecte heeft. Om verliefd op te worden. Ik ben een grote fan van de metallic en glitter schoenen. Het ziet er leuk en vrouwelijk uit, daarnaast kun je ze goed combineren. Een andere trend die je veel ziet is het is het schudden effect. Dit is weer iets heel nieuws, maar ik ben er zelf een grote fan van. Deze zomer zul je ook weer veel loafers zien. Wederom een trend waar ik dol op ben. Loafers zijn mooi, klassiek en lekker vrouwelijk. Een loafer vind ik persoonlijk mooier dan een ballerina’s.

1| 2 | 3| 4 

De webshop van Ziengs staat vol met schoenen van de laatste
schoenentrends. In dit artikel laat ik jullie mijn favorieten zien. Het zijn
voornamelijk metallic schoenen en schoenen met scubben, maar een kleurrijk paar
All Stars mag niet ontbreken, omdat All Stars altijd leuk zijn als basic. Het
liefste kocht ik al deze schoenen, maar helaas ik heb geen ezel in de tuin
staan, maar de komende tijd zal ik zeker een mooi paar schoenen scoren bij
Ziengs.
1 | 2 | 3
Welke schoenen vind jij het mooist?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitterInstagramYoutube en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

18 comments

 1. Saskia | Former Parades says:

  Tof! Die grijze veterboots zijn mijn favorieten 🙂

  ♥♥♥ Saskia

 2. Mandy says:

  Die eerste laarsjes vind ik tof. Grappig om dit te zien trouwens, een vriend van mij heeft heel lang bij Ziengs gewerkt en ik dacht altijd dat het een vrij onbekend merk was 🙂

 3. Isabel says:

  Ik vind nummer 4 het leukst, die lage veterlaarsjes!
  Echt in super mooie kleuren 🙂
  xx

 4. Julianne Storms says:

  Het derder paar schoenen is liefde, ik zoek nog precies zoiets. Ik hou van de metallic trend in een champagne/beige kleur voor de lente en zomer!

Comments are closed.