De mooiste bikini’s voor het komend seizoen

De mooiste bikini’s voor het komend seizoen

Je merkt het aan alles; het wordt lente. De dagen worden langer, de zon laat zich steeds vaker zien en overal hoor je vogeltjes fluiten. Dat betekent ook dat de zomer steeds dichterbij bij komt én dus de vakantie. Of je nu op vakantie gaat naar de zon of de zon in Nederland gaat aanbidden, daar hoort uiteraard nieuwe badkleding bij. In dit artikel vind je de mooiste bikini’s voor het komend seizoen. 

Ultiem geluksmoment

Niets is fijner dan de geur van zonnebrand, de warmte van de zon op je gezicht (en lichaam) te voelen branden, het geluid van de zee te horen in je mooiste bikini met een cocktail in je hand. Nu de zon zich na de donkere en grijze dagen steeds vaak laat zien, begint het vakantiegevoel ook te kriebelen. Omdat het nog wel even duurt totdat het vakantie is, kun je natuurlijk wel alvast op zoek gaan naar de mooiste bikini’s. Zo kom je toch al een beetje in de vibe. De mooiste bikini’s

Uren het internet afstruinen, op zoek naar de mooiste bikini’s. Om vervolgens een grote online bestelling te plaatsen en thuis op je gemak alle bikini’s te passen. Wel zo fijn. Tijdens mijn zoektocht naar mooie bikini’s, ontdekte ik LASCANA; een webshop met badkleding, lingerie, nachtkleding én strandkleding. Daar moest ik wel kunnen slagen voor een leuke triangel bikini.. Hoera, dat is gelukt!

Het liefst heb ik meerdere bikini’s zodat ik tijdens een strandvakantie kan afwisselen. Ik ben vooral fan van effen bikini’s. Voor mijn gevoel kun je daar het langst mee doen, een patroontje kun je na één zomer al niet meer zo mooi vinden. Daarnaast is een gestreepte bikini ook altijd een eyecather. Het liefst voeg ik er nog een bikini aan toe met een tof patroontje. 

Bikini 1 – Bikini 2 – Bikini 3 – Bikini 4Bikini 5

Goedkoop is duurkoop

Vroeger – toen ik nog student was – en minder geld te besteden had, kocht ik elk jaar een aantal bikini’s bij de H&M. Lekker goedkoop. Ondertussen ben ik daar wel van genezen. Een goedkope bikini doe je ook maar even mee, omdat de kwaliteit vaak slecht is. En daarnaast zijn het ook vaak van die afzak bikini’s. En dat is wel het laatste waar je je tijdens je vakantie druk om wilt maken.. 😉

Wat vind jij de mooiste bikini?

Volg mij op Bloglovin, Instagram, FacebookTwitter en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

3 comments

 1. chucky1012 says:

  1 en 2 zijn prachtig!
  Maar ik heb wat curves en dit past niet bij mijn leeftijd dus zal ik een tankini aandoen.
  Of een badpak.
  Iets wat gesmockt ik.

 2. Annesplek says:

  Wat leuk! Vorig jaar had ik bikini 5 alleen dan van de H&M. Wat je zegt, gaan veel minder lang mee, sterker nog ik heb hem na 3 weken moeten naaien. Echter is die wel heel erg leuk :)!

Comments are closed.