De nieuwe make-up collectie van de Etos

De nieuwe make-up collectie van de Etos
Eerlijk is eerlijk. Ik ben een beauty nerd en zal het ook nooit worden ben ik bang. Toch vind ik het leuk om nieuwe producten te proberen en nieuwe looks te maken. Afgelopen week kwam er een leuk pakketje binnen. In dat pakketje zat de nieuwe make-up collectie van de Etos. Zoals je misschien al weet, of misschien ook niet, heeft de Etos een nieuw logo. Daarnaast heeft de Etos hun hele make-up schap vernieuwd met veel nieuwe producten. Een paar producten van die nieuwe collectie heb ik ontvangen. Tijd om te gaan kijken wat ik ervan vind.
In het pakketje dat ik ontving zat een highlighter, blush, fixing spray, eyeshadow primer, hydrating primer, lipstick en een oogschaduw pallette in. De verpakkingen zien er simpel, maar mooi uit. Zelf houd ik er wel van. Ik heb de producten getest. Als je wilt weten wat ik ervan vind, moet je doorscrollen. 

Ik ben begonnen met de hydrating primer en de fixing spray. De hydrating primer gebruik je als basis voor je make-up. Dat betekent dat je eerst de primer aanbrengt en vervolgens pas je make-up doet. Hoewel de kleur er misschien een beetje gek uit ziet – normaal zijn crèmes wit – ruikt hij heerlijk, wrijft die gemakkelijk uit en wordt je huid heerlijk zacht. Je laat hem even intrekken en voilà  Je kunt je make-up op doen. Ik vind dit een prettig product. Hij smeert fijn, trekt goed in en geeft je een zachte huid. 

Het tweede product is een fixing spray. Dit moet je op je gezicht sprayen als je klaar bent met het aanbrengen van je make-up. Zelf vind ik het een beetje een gek idee om iets vochtigs in je gezicht te sprayen als je make-up op hebt. Dat kan aan mij liggen. De geur van de spray vind ik persoonlijk best chemisch. Het doet mij denken aan nagellak remover. Je begrijpt het al; ik vond het niet prettig om überhaupt iets in mijn gezicht te spuiten, laat staan als die ook nog eens niet zo lekker ruikt. Hmm. Ik heb gelezen dat andere mensen laaiend zijn over deze spray, maar hij is niet zo mijn ding.

De volgende producten die ik testte waren de blush, de highlighter en de eyeshadow primer. Highlighters vind ik heerlijke producten. Ik vind het mooi om een beetje shimmer toe te voegen aan je make-up. De pigmentatie van de highlighter is mooi en subtiel met een goede dosis shimmer. Hier ben ik erg over te spreken. De blush is naar mijn idee best donker qua kleur. Je moet niet te veel blush nemen en hem goed blenderen, maar dan ziet het er wel mooi uit. Ik vind het een mooi kleurtje. Prima om mijn lichte huid een beetje kleur te geven. 

Het laatste product is de eyeshadow primer. Dit product is qua substantie vrij stug, waardoor het niet heel goed smeerbaar is. Ook trekt hij niet heel goed in. Toch blijft je oogschaduw beter zitten wanneer je een primer gebruikt, dus misschien moet ik het gewoon een tijdje proberen en kijken wat het verschil is. 

De laatste producten die ik testte, was het oogschaduw palette en de lipstick. Het oogschaduwpalette vond ik er al meteen mooi uitzien. Ik was vooral benieuwd naar de enerlaatste kleur waar de shimmer in zat. De eerste kleuren zijn heel licht, maar ik vind ze wel heel mooi. Ik vond het eerst een beetje gek dat er een lila paarse kleur tussen zat. Ik vond dat namelijk er niet echt tussen passen, maar nadat ik de kleuren had geswatcht vond ik die kleur er juist wel mooi tussen. Het is een mooie combinatie tussen lichte, zachte kleuren en donkere kleuren. Hoewel ik echt niet goed ben in het maken van looks, heb ik wel al geprobeerd een look te maken waarbij ik de donkere en lichtere kleuren met elkaar combineerden. Ik ben heel blij met dit mooie palette en kan niet wachten om vaker te gaan gebruiken. Zeker voor een feestje kun je hier een prachtige look mee maken. 

Het laatste product dat ik getest heb, is de rode lipstick. Ik ben dol op lipsticks en draag bijna altijd wel iets op mijn lippen. De meeste kleuren die ik draag zijn niet heel fel, omdat het niet altijd past bij de gelegenheid of op mijn werk. Toch heb ik zeker ook een aantal felle kleurtjes en draag ik die ook regelmatig. Een knalrode lipstick had ik nog niet in mijn assortiment, omdat ik meestal voor een andere kleur kies dan rood. Toen ik de kleur opgedaan had, vond ik het er wel heel mooi uit zien. Dus ja, misschien maar goed dat ik op deze manier toch aan de felrode lipstick ben gekomen. Haha! Hoe die eruit ziet op mijn lippen, laat ik jullie binnenkort zien in een outfit post. 
Wat vind jij van de Etos make-up?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitterInstagramYoutube en Pinterest 

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

9 comments

 1. Marloes Meeusen says:

  Ik heb de nieuwe producten van Etos nog niet geprobeerd, maar het ziet er wel fantastisch uit!

 2. Anna says:

  Ik ben erg benieuwd naar deze producten, ik heb er al veel over gehoord en gelezen! De nieuwe verpakkingen vind ik ook super leuk.

 3. Karlien Vermeersch says:

  fijne nieuwe producten
  ik had ze nog niet gezien dus fijn dat je er even over verteld

  liefs
  Karlien

 4. Daniëlle Vanilles says:

  Ik was heel nieuwsgierig naar de collectie! Afgelopen week zag ik de nieuwe collectie al liggen, balen dat ik het toch heb laten liggen.. De oogschaduw vind ik stiekem toch erg mooi.

Comments are closed.