Outfit of the day | Baby, it’s cold outside…

Outfit of the day | Baby, it’s cold outside…
Daar ben ik weer met een nieuwe outfit. Zoals je op de eerste foto kunt zien, had ik het nogal koud. 😉 Hoewel het qua temperatuur biza warm is, is de wind soms wel ijzig koud. Tsja en dan krijg je dan die gekke gezichten. Hebben jullie zin in Kerst? Ik vier Kerst morgen bij mijn schoonmoeder met lekker eten en surprises. Ik heb er zin in! Wat gaan jullie doen?
Tijd om te kijken naar de outfit. Ik draag mijn oversized winterjas met daaronder een mooi zwart colbert jasje, een van mijn favoriete truien, een jeans en een paar enkellaarsjes. Simpel, maar prima. Natuurlijk maakte ik deze foto’s in het fotogenieke Amersfoort. Die stad heeft zoveel mooie plekken om outfit foto’s te maken. Nog steeds (na ruim 2 jaar) vind ik mooi plekjes om foto’s te maken. Like! Wat zijn jullie plannen voor tweede Kerstdag?

Ketting: Forever 21
Jasje: Vero Moda
Trui: Stradivarus
Jeans: Tommy Hilfiger
Schoenen: Durlinger
Jas: H&M
Wat vind je van mijn outfit?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

5 comments

Comments are closed.