De zoektocht naar de leukste en origineelste kerstcadeaus

De zoektocht naar de leukste en origineelste kerstcadeaus

Het einde van het jaar nadert, dat betekent dat het weer vroeg donker wordt en dat we weer de dikke winterjas mogen aantrekken. Maar het is ook weer tijd om de kaarsjes aan te maken, met een dekentje op de bank te zitten en liters thee te drinken. Daarnaast betekent het ook dat de feestdagen dichterbij komen. Het is heerlijk om door de stad te lopen en alle prachtige versierde etalages te zien, kerstbomen op allerlei pleintjes te zien en andere mooie kerstversieringen. Dit zorgt voor het ultieme Hygge gevoel. Kerst betekent ook shop-time, want wat ga je dit jaar weer kopen voor diegene die je getrokken hebt met de lootjes, je geliefde en je vader? 

Gezocht originele kerstcadeaus

Het is ieder jaar weer een uitdaging; wat ga je dit jaar kopen om de mensen om je heen te verrassen? Kies je voor iets tastbaars en koop je een goed boek of ga je voor een gezellig avondje uit en koop je tickets voor een theater voorstelling? Het zijn altijd lastige keuzes, want we hebben al zoveel. De meeste mensen hebben alles al wat hun hartje begeert. Dat is iets waar ikzelf ook ‘last’ van heb. Ik heb een mooi huis, een goed gevulde kledingkast, mooie sieraden, een winkel aan schoenen en noem het maar op. Door het jaar – als mij iets te binnen schiet van iets dat ik graag wil – schrijf ik het op en bewaar ik het tot de Kerst periode. Aangezien ik ook nog eens jarig ben, heb ik tenminste iets wat ik graag wil hebben.


Geven is leuker dan krijgen

Misschien ligt het aan mij, maar ik vind het véél leuker om iets te geven dan te krijgen. Zeker sinds ik een vaste baan met een mooi salaris heb. Het is ontzettend leuk om andere mensen blij te maken en te verassen met iets leuks. Ik heb zelfs zo’n meisjes droom; als ik ooit succesvol ben en veel geld verdien, lijkt het mij fantastisch om met een aantal dierbare mensen om mij heen te gaan shoppen en dat ze iets mogen uitzoeken. Of dat nu een mooie designers tas is, Italiaanse leren schoenen of iets voor in huis. Helaas verdien ik daar nu nog niet genoeg voor. 😜

Een tipje van de sluier

Kun je – net als mij – wel wat hulp gebruiken als het gaat om originele en leuke kerstcadeaus en zie je door de bomen het bos niet meer? Dan heb ik goed nieuws. Er zijn tegenwoordig zóveel online webshops (want hállo wie shopt er nog offline tegenwoordig..?), dat het soms goed zoeken is voor je iets leuks tegenkomt. Ik help je graag een handje, want bij Radbag heb je een speciale pagina voor ALLE kerstcadeaus voor hem of haar, groot of klein. Een beetje hulp kan geen kwaad tijdens deze drukke periode.

Waar scoor jij je kerstcadeaus?

Volg mij op Bloglovin, Instagram, FacebookTwitter en Pinterest

*Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

One comment

Comments are closed.