De zoektocht naar een mooie, maar praktische laptoptas

De zoektocht naar een mooie, maar praktische laptoptas

Naast mijn werkzaamheden als freelance copywriter en het onderhouden van deze blog, werk ik als online marketeer. Omdat het kantoor niet naast de deur ligt, reis ik iedere dag met de trein naar mijn werk. Een treinreis van zo’n halfuur. En dat halfuur wil ik zo goed mogelijk benutten, daarom start ik mijn werkdag al in de trein. Dit betekent dat ik iedere dag mijn laptop naar het werk sjouw en weer terug. Een goede, stevige laptoptas is wel zo handig. Maar waar vind je een mooie, maar praktische laptoptas?

De zoektocht naar een laptoptas

Sinds ik in Amsterdam werk, en dus met de trein reis, neem ik mijn werk laptop elke dag mee naar huis. Niet om het feit dat ik mijn werk laptop ook privé gebruik, maar simpelweg om de reden dat ik mijn reistijd zo efficiënt mogelijk wil benutten. Hoe efficiënter (en dus minder overuren) ik werk, hoe meer tijd ik kan besteden aan freelance opdrachten of mijn blog. En laat dat nu precies datgene zijn dat ik wil bereiken. Het liefst werk ik 24/7, want hállo ideeën. Ik vind het veel te leuk om te werken, bezig te zijn met social media en mijn blog. Maar dat kan niet. Dus voor een bezig bijtje zoals ik, is efficiënt werken van levensbelang. Maar om dit te kunnen bewerkstelligen, heb ik naast praktische tools en handige apps, nog iets anders nodig: een mooie, maar praktische laptoptas. Maar waar vind je die nu?


Unisex tas

Aan het begin van mijn carrière heb ik een laptoptas aangeschaft. Een hele simpele, zwarte leren tas. Een unisex tas zonder te veel poespas en vooral heel praktisch. Een prima tas, maar ondertussen merk ik dat het tijd is voor een nieuwe. Als online marketeer werk ik voor veel klanten wat betekent dat ik veel op pad ben en er representatief uit moet zien. Daarnaast vind ik het ook belangrijk om een mooie outfit te dragen, of ik nu wel of geen afspraken heb. Dat is de reden dat ik mij langzaam ben gaan distantiëren van die unisex laptoptas. Er zijn genoeg andere mooie tassen die je ook prima voor werk kunt gebruiken, denk bijvoorbeeld aan shoppers. In het weekend loop ik te pronken met mijn designer tas, maar voor mijn werk gebruik ik een suffe tas. Dat moest anders. En dat is gelukt. Ik heb een mooi alternatief gevonden: de MYOMY My Paper Bag. En daar ben ik heel blij mee!

Wat vind je van mijn nieuwe werktas?

Volg mij op Bloglovin, Instagram, FacebookTwitter en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

6 comments

  1. Jessica J. says:

    Ik vind dit echt mooie tassen, al vind ik een rugzakje persoonlijk iets praktischer. Ik neem de welbekende Re-Kånken van Fjällräven mee naar kantoor. 🙂

  2. Anna says:

    Mooie laptoptas! Ik heb zelf ook zo’n tas en het is echt ideaal om je laptop in mee te nemen.

Comments are closed.