Mijn vier mooiste herinneringen (tot nu toe..)

Mijn vier mooiste herinneringen (tot nu toe..)

Op Twitter kwam ik een tweet tegen waarin iemand de vraag deelde “Wat is je mooiste herinnering?”. Deze vraag zette mij aan het denken, want wat is mijn mooiste herinnering op dit moment? Een vraag waar ik – gek genoeg – niet meteen een antwoord op had.. De week erop bleef deze vraag maar in mijn hoofd spoken. Ik wilde weten wat mijn mooiste herinnering was. Er waren meerdere dingen waar ik aan moest denken, maar ik had niet één specifiek hoogtepunt waar ik gelijk naar refereerde. Hoog tijd om te onderzoeken welke hoogtepunten mijn mooiste herinneringen zijn. Kijk je mee?

Mijn studentenkamer (en studententijd)

Ik moest er even over nadenken, maar daarna wist ik het al vrij snel; mijn studentenkamer in het Sint Joseph studentenhuis is denk ik toch wel de mooiste herinnering tot nu toe. Mijn studentenkamer was mijn eigen, fijne plekje waar ik met ontzettend veel plezier vier jaar gewoond heb. Nieuwsgierig hoe die eruit zag? Ik schreef er ooit een artikel over. Het waren de vier leukste jaren van mijn leven tot nu toe. Regelmatig denk ik met warme gevoelens terug aan die tijd.


Afstuderen binnen vier jaar

Als ambitieus persoon, was ik ontzettend blij dat ik binnen vier jaar met mooie cijfers mijn hbo diploma social management behaald had. Er was voor mij ook niet echt een andere keuze, want ik moest en zou dat diploma behalen. En dat is gelukt.

Weekendje Düsseldorf met mijn vriend

Toen ik nog niet zo lang samen was met mijn vriend, zijn we in de zomer een weekendje naar Düsseldorf gegaan. Aan de boulevard langs de Rijn genoten we in de zon van een lekker biertje en ondertussen vond er een lokaal festival plaats waar allerlei populaire tracks afgespeeld werden. Ook hier denk ik vaak aan terug.

De Lifestyle Factory Market

Als ik iets wil, dan doe ik dat. Zo kwam ik twee jaar geleden op het idee om een eigen markt te organiseren met allemaal conceptstores; de Lifestyle Factory Market. Met 0 ervaring, een fulltime baan ernaast organiseerde ik de Lifestyle Factory Market in mijn eentje en met succes. Stiekem was ik toen best een beetje trots op mijzelf en zou ik het zo weer doen.

Koester je herinneringen

Een paar weken geleden dacht ik er weer aan om foto’s te laten afdrukken of zelfs een foto op canvas met mijn mooiste herinnering te laten afdrukken. Op dit moment heb ik geen enkele foto ophangen in ons huis. Geen foto van mij en mijn vriend, geen vakantie foto, helemaal niks. En daar wil ik verandering inbrengen. Een beetje persoonlijkheid in je huis kan geen kwaad en het is juist leuk als je regelmatig herinnert wordt aan je mooiste herinnering. Laatst zag ik dat een vriendinnetje een foto op hout had laten afdrukken, dat zag er ook tof uit. Misschien toch iets meer prioriteit geven aan het uitzoeken van de mooiste foto’s en deze laten afdrukken..? Zo word je tenminste vaker herinnert aan je hoogtepunten.

Wat is jouw mooiste herinnering?

Volg mij op Bloglovin, Instagram, FacebookTwitter en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

2 comments

  1. Prachtig zeg! Eigenlijk moet je vaker stilstaan bij je herinneringen. Ik ben net begonnen met mijn studententijd, ik ben heel benieuwd hoe ik er over 10 jaar op terug kijk. Malou x

  2. Justine says:

    Wat een mooie herinneringen! Leuk om er eens stil bij te staan. Mijn meest recente en favoriete herinnering is toch wel mijn jaar in Australië. al zijn dat eigenlijk allemaal kleine herinneringen en momenten bij elkaar haha.

Comments are closed.