De zoektocht naar zomerkleding én nieuwe webshops

De zoektocht naar zomerkleding én nieuwe webshops
Hebben jullie net als mij de afgelopen dagen ook zo ontzettend genoten van het weer? Ik wel! Ik vond het een heerlijk om eindelijk weer eens de zon te voelen branden op mijn gezicht. Het was ook hoog nodig, wat jeetje wat ben ik wit. Soms vraag ik mij af of ik al mijn pigment af spoel als ik douche. Hoogtijd om extra te genieten van de zon en een beetje bij te kleuren.
Afgelopen donderdag – met Hemelvaart/Bevrijdingsdag –  en ben ik naar het strand geweest. Het weer was heerlijk, dus een mooie gelegenheid om 3.0 te genieten van de zon. Ook is het handig om je garderobe zomer proof te maken. Ik kan niet ontkennen dat ik al heel veel zomerkleding heb, maar het is natuurlijk wel belangrijk dat je kledingkast up-to-date is met de laatste mode. 😉

Op mijn werk is er een dresscode. Niet heel streng, maar ik werk als PR en marketing consultant waardoor ik representatief er uit moet zien. Dat betekent dat ik mijn ripped jeans, sandalen, korte rokjes, jurkjes zonder mouwen en topjes in mijn kast blijven liggen. Veel van mijn zomerkleding heeft geen mouwen en dat mag ik aan niet aan op mijn werk. Daarom ben ik afgelopen week gaan winkelen om een aantal nieuwe zomerse items te scoren. Tijdens mijn shopsessie ben ik o.a. geslaagd in de webshop van Henri’s Fashion. Deze webshop heeft veel leuke merken in hun assortiment. Eén van die merken is Yaya. Dit merk kende ik wel, maar kocht er eigenlijk niets. Totdat ik het dus tegenkwam in deze webshop. Wat een boel leuke items! 
Ik vind het altijd leuk om nieuwe webshops te ontdekken, aangezien ik het grootste deel van mijn kleding online shop. Dus ben je nog op zoek naar een leuke, nieuwe webshop? Neem dan zeker een kijkje in de webshop van Henri’s Fashion!
Mijn benen zijn écht te wit.. Laat de zomer maar komen!
Wat vind je van mijn nieuwe items?
Volg mij op BloglovinInstagramFacebookTwitter en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

4 comments

Comments are closed.