New York, New York #2

New York, New York #2
Vorige week deelde ik het eerste deel van mijn foto’s uit het geweldige New York. Nu is het is alweer tijd om het tweede deel van mijn foto’s van deze geweldige stad te delen. Naast deze geweldige foto’s, deel ik volgende week dé hotspots die je zeker moet bezoeken als je in New York bent!
Nu al ik alle foto’s weer zie, heb ik zo’n zin om daar nog een keertje naar toe te gaan. Ik weet niet wat het is, maar New York heeft net als Spanje mijn hart gestolen. Het was zó gaaf. Er is zoveel te zien, te doen en te ervaren. Het lijkt mij heel cool een tijdje te wonen en te werken in New York. Ik voel de reis kriebels alweer opborrelen. Het is tijd om de foto’s te delen en weg te dromen bij al dit moois! Beeld zegt meer dan 1000 woorden en dat is iets wat hier wel heel erg toepasselijk is!
Vlakbij Wallstreet heb je allerlei straten waar je heerlijke kunt eten.

Manhattan vanaf Brooklyn  
Natuurlijk moest er ook genoten worden van het heerlijke weer! 
O boy, wat ben ik dol op deze stad! Het is een stad zoals in de films, maar het is ook een stad die nooit slaapt. Het is een stad voor iedereen. Een stad die je ooit een keer bezocht moet hebben. 
Volg mij op BloglovinInstagramFacebookTwitter en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

2 comments

  1. Sytse says:

    Wat een heerlijke foto's! Vooral die "Manhattan vanaf Brooklyn" vind ik heel gaaf!!

Comments are closed.