Happy Moments | Zon, Zee, Strand, Maastricht & 7 jaar samen

Happy Moments | Zon, Zee, Strand, Maastricht & 7 jaar samen

Wat was het een heerlijke week. Het was niet alleen voor het eerst heerlijk zomers weer, maar ik genoot ook van het mooie Maastricht en een bezoek aan het strand. Wil je weten wat ik nog meer deed? Kijk maar mee van dag tot dag!

Maandag, het is tijd voor een nieuwe werkweek. In de avond sprak ik met een vriendinnetje af om ons in te schrijven bij de sportschool en meteen te beginnen. De wonderen zijn de wereld nog niet uit, want ik heb mij ingeschreven én weer gesport. Voordat ik aan mijn stage begon 2,5 jaar geleden, sportte ik zo’n 2 á 3 keer in de week. Toen ik met stage begon, had ik daar geen tijd meer voor. Tijd om daar verandering in te brengen en te gaan voor een summer fit body. We begonnen met SH’bam en bodybalence. Pittig. 🙂

Dinsdag werkte ik de hele dag en in de avond was het tijd om te werken aan mijn blog. Geen bijzondere dag, maar ook dat moet gebeuren.

New York, New York

Woensdag werkte ik de hele dag. Het wordt steeds beter weer en ik kan na een lange werkdag lekker zonder jas naar huis fietsen. Een heerlijk gevoel. Thuis maak ik een simpele maaltijd klaar en samen met mijn vriend ga ik naar de Ikea voor nog wat laatste spullen voor in ons huis.

In de file naar het strand 

Donderdag was het Hemelvaart én bevrijdingsdag, dat betekende dus dat ik vrij was en mijn vriend ook. Héérlijk! Een extra vrije dag is nooit verkeerd. Mijn vriend en ik waren donderdag (5 mei) zeven jaar samen. Daarom was het tijd voor iets leuks. We besloten naar het strand te gaan, want het was heerlijk weer. We hebben heerlijk gelounched bij een strandtent en een strand wandeling gemaakt. Heel fijn! In de avond besloten we zelf een pizza te maken. Een heerlijke dag.

Vrijdag moest ik weer werken. Ik voelde mij niet zo lekker en was blij dat het 16.00 was en tijd voor de vrijdagmiddag borrel. Mijn vriend kwam mij halen uit mijn werk en samen reden we door naar Limburg waar we mee aten met mijn ouders. Omdat ik mij niet lekker voelde, ging ik al vroeg slapen.

Liefde voor deze stad, Maastricht!

Zaterdagmorgen werd ik wakker na een nacht van ruim 10 uur slaap, maar ik was alsnog moe. Samen met mijn vriend gingen we een rondje langs onze ouders omdat we in Limburg waren. In de middag gingen we naar Maastricht om te genieten van het lekkere weer. Het is altijd heel fijn om weer in Maastricht te zijn. In de avond hadden we het jaarlijkse etentje met mijn opa en oma. Toen het afgelopen was zijn mijn vriend en ik weer naar Amersfoort gereden.

Mijn eerste outfit uit New York staat online! 

Zondag sliepen we een beetje uit. Maakte ik het huis schoon en heb ik genoten van het heerlijke weer. Ook aten we een ijsje in de stad. Als afsluiter hebben we gebarbecued. Helaas was toen het weekend alweer om.

Hoe was jouw week?
Volg mij op BloglovinInstagramFacebookTwitter en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

4 comments

  1. Sophie says:

    Wat heerlijk zo naar het strand! Ik ga het echt missen dat het zonnetje nu even weg gaat en het wat kouder gaat worden!

Comments are closed.