Dit zijn de tassen trends van AW 17/18

Dit zijn de tassen trends van AW 17/18

Een nieuw seizoen, betekent nieuwe items om mee te pronken. Het klinkt heel materialistisch, maar ik vind het oprecht fijn om er goed uit te zien en leuke outfits te dragen. Een leuke outfit geeft mij zelfvertrouwen. Het is veel fijner om tijdens je werk of tijdens een etentje met vriendinnen, mooie kleding te dragen waarin je je goed voelt. Een mooie tas als afsluiter om de outfit compleet te maken mag niet ontbreken. Een tijdje terug, kwam ik aanmerking met de tassen van Rebecca Minkoff. Designer tassen voor een relatief zacht prijsje. Tijdens mijn trip naar New York vorig jaar, kocht ik mijn eerste designers tas. Een all-black Mini M.A.C. crossbodytas van leer.

Shop till you drop

Vroeger – toen ik nog thuis woonde of tijdens mijn studententijd – had ik minder geld te besteden aan kleding dan nu. Nu werk ik fulltime en krijg ik ook een fulltime salaris. Toch shopte ik voorheen veel meer. Ik shopte vroeger vaak bij de H&M, Mango, af en toe bij de Primark, Berskha en ga maar door. De kwaliteit van deze kledingstukken was een stuk minder. Na een paar keer wassen waren sommige items drie maten gekrompen, uit model of simpelweg verwassen. Dood zonde. Ik had geen behoefte meer aan Fast Fashion

Roze Karen Millen tas – Metallic tas – Rode Sandro tas – Blauwe Furla tas – Sterren tas Guess

 

Rode Warehouse tas – Donkergroene Balenciaga – Gif groene Furla – Zwarte Furla – Roze Rebecca MinkoffLange termijn items

Dit klinkt heel serieus en oud-bollig, maar ik ken mijzelf ondertussen. Zodra kledingstukken pillen (van die pluisjes overal) krijgen, vind ik het kledingstuk minder mooi en is de kans zelfs groot dat ik het niet meer draag. Zonde als je iedere keer items koopt die snel lelijk worden. Daarom koop ik tegenwoordig wat duurdere kleding van betere kwaliteit die langer meegaan.

Dit zijn de tassen trends van AW 17/18

Tassen heb je in alle maten en vormen. Wat opvalt dit seizoen zijn de gouden kettinkjes. Je ziet veel tassen met van die gouden kettinkjes als hanger. Zelf vind ik het mooi staan en ziet er het wat chiquer uit. Andere tassen trends zijn de kleine tassen. De Furla tassen zijn nog steeds booming en tassen mogen lekker opvallend zijn qua kleur, maar ook qua metallic items of prints. Mocht je nog op zoek zijn naar winterjassen of schoenen trends voor dit seizoen, ik heb ook een winterjassen wishlist en een schoenen wishlist gemaakt. Ik bedoel, dromen mag toch? 😇

Welke tas vind jij het mooist?

Volg mij op Bloglovin, Instagram, FacebookTwitter en Pinterest

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

3 comments

  1. Manon says:

    Mooi, ik hou van dat vierkante/rechthoekige model.
    Wat ik ook heel tof vind nu zijn die met nepbont beklede tasjes

  2. Lotje says:

    Een klein Furla tasje staat ook nog op mijn wislist, maar nu is die roze Karen Miller tas ook op mijn wishlist terecht gekomen. Wat een beauty!

Comments are closed.