The Body Shop | Sale Favorites

The Body Shop | Sale Favorites

Het is jullie vast niet ontgaan, de sale is weer begonnen. Hoera! Ik ben een grote fan van de sale! Ook bij The Body Shop is de sale begonnen. Ik vind het een heerlijke winkel waar ze prachtige producten verkopen, alleen vind ik het nogal prijzig. Vandaar dat ik meestal mijn slag sla tijdens de sale. Je kunt een winkel bezoeken, maar het is net zo makkelijk om online te bestellen. Zelf vind ik dit zeker handig, omdat ik toch weet wat ik lekker vind. 

Wat raad ik aan?
Ik kan beter de vraag anders stellen: ‘Wat raad ik niet aan?’ Ik kan bijna niet kiezen. Er zijn zoveel heerlijke producten! De gapefruit shower gel vind ik persoonlijk erg lekker. Lekker fris én zoet. Verder is er één lijn die ik het aller lekkerst vind en dat is ‘passion fruit’. Wederom lekker zoet. Dit vind ik de lekkerste geur die The Body Shop heeft. Ook ben ik erg te spreken over de make-up van The Body Shop. Ik gebruik al ruim 1,5 jaar de compact poeder en die is heel fijn. Alleen deze is niet afgeprijsd deze keer. De vorige keer wel, toen heb ik er meteen drie ingekocht. 

Wat vinden jullie van The Body Shop?
Volg mij op BloglovinFacebookTwitter of Instagram

Dionne, 28, freelance online marketeer met een passie voor bloggen, online marketing en ondernemen.

13 comments

 1. Sophie says:

  Hé, wat is dat laatste zeephoudertje (denk ik) leuk?! Nog nooit gezien, haha! Ik heb me ingehouden en een Peach Body Butter gekocht. Ik ben trots :')

 2. Ik ben het met je eens over de prijzen. Jammer dat het zo prijzig is, want ik ben echt gek op de producten. Ik heb mijn slag geslagen in de sale en gisteren het pakketje ontvangen. 2 bodybutters, lipbutter en de Tea Tree BB – cream (die was niet afgeprijsd)

 3. dresses and daisies says:

  Body shop is awesome. Ik koop er ook enkel in de sale. Full price is een beetje duur soms daar, maar heb nog geen tijd gehad om er langs te gaan nu… -_-

 4. Petra says:

  de body shop heeft heerlijke producten, maar is inderdaad wel een beetje prijzig…Ik heb de mazzel dat je er in Utrecht 2 filialen, dus kan ik er makkelijk naar toe, en kom er regelmatig…

 5. Esmée says:

  Heb dit keer niet zoveel gekocht, omdat ik nog heel veel op voorraad had. Ik heb wel een blender brush gekocht, omdat ik hier nieuwsgierig naar was en deze nog nodig had. x

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.