Doe eens gek, koop een leren broek!

Doe eens gek, koop een leren broek!
Mijn liefde voor leren jassen is al een hele tijd terug ontstaan. Ondertussen heb ik ook al een aantal mooie leren jassen in mijn collectie. De laatste tijd ontwikkelde ik een liefde voor leren rokjes en broeken. Hoewel een lange leren broek misschien weer een beetje té is, vond ik een rokje of short wel erg leuk. 
Tijdens de vorige sale periode kwam ik een heel mooi leren rokje tegen, echter was die te groot. Heel jammer, want het was de laatste. Tijdens de afgelopen sale periode stuitte ik op een leren short bij de Mango. Een high waisted short met brede pijpen, zodat je hem in de zomer met bloten benen kunt dragen, maar ook in de winter met een panty. 
Je raadt het al: ik raakte verliefd. Verliefd op een short.

Ik werd verliefd op dit prachtige leren short van de Mango. Hij was ook nog eens in de sale voor maar €26,49. Een koopje, zeker omdat het van leer gemaakt is. Ik ben er nog steeds ontzettend blij mee en kan niet wachten om nog veel meer combinaties te bedenken hoe ik hem wil dragen. Vorige week maakte ik outfit foto’s waar ik mijn nieuwe short droeg. Je kunt die outfit hier bekijken.

Ik ben heel benieuwd wat jullie vinden van mijn nieuwe leren short?

Mijn naam is Dionne. Alhoewel vrienden mij Dio noemen. Vandaar ook de naam Diolifestyle. 31 jaar en parttime digital nomad met een enorme passie voor content creatie. Ik schrijf het liefst over lifestyle: interieur, reizen, eten, planten, mode en veel meer.

7 comments

Comments are closed.